Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract atribuit de Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța societății GMB Computers SRL (document)

ro

19 Oct, 2018 00:00 2090 Marime text
GMB Computers SRL a semnat cu Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța. Firma și-a adjudecat contractul „Service software și hardware aferent sistemului de monitorizare a calității apei“, în valoare de 122.976 de lei.
 
Contractului are ca obiect achiziția de service hardware și software pentru echipamentele componente și softurile implementate în cadrul proiectului de monitorizare a parametrilor fizico-chimici ai apelor din CDMN și CPAMN. Principalul scop este funcționarea permanentă a sistemului informațional și la parametrii proiectați. Activitățile care se solicită sunt pentru software și hardware.
 
Cele care vizează software-ul presupun instalare upgrade-uri și configurări software; întreținere conturi client prin introducere noi utilizatori, grupuri de utilizatori, scoatere utilizatori, modificări drepturi de acces, parole, identificare și rezolvare neconformități și erori în funcționare; asigurare asistență tehnică în utilizarea aplicațiilor software; instalare de noi aplicații cu licență la cerere; instruire personal utilizator.
 
Hardware-ul presupune identificare componente defecte sau neconforme în funcționare; înlocuire componente defecte din sistem; punere în funcțiune și reconfigurare echipamente; instruire personal utilizator. Locul de executare a contractului sunt: cele 12 amplasamente (stații), sunt situate de-a lungul canalelor navigabile Dunăre - Marea Neagră și Poarta Albă - Midia Năvodari.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante, responsabile de atribuirea contractului, sunt: director general - Daniel Georgescu; director executiv Direcția Juridică - Diana Niculescu; director executiv, Direcția Economică - Iatan Gheorghe; director executiv, Direcția Comercială - Bectemir Hermina; director executiv, Direcția Exploatare - Lucian Bucuroiu; CFPP - Daniela Boaghe; șef Serviciu Achiziții - Sârbu Camelia; șef Serviciu GAPM - Liviu Babi.
 
GMB Computers SRL, în datele Registrului Comerţului
 
Înființată în anul 1991, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris de 2.000.000 lei, integral vărsat, este compus din 50.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 40 de lei. Compania este controlată de
Teodor Cezar Mircea, cu 13% din capitalul social, și Boldea-Colcear Mircea, cu 87% din capitalul social. Administratorul firmei care se ocupă de repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice este Boldea Colcear Mircea.
 
În anul fiscal 2015, firma cu 74 de slariați a decarat o cifră de afaceri de 18.137.385 lei și un profit de 2.132.282 lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea a avut 87 de salariaţi, o cifră de afaceri de 14.813.415 lei și un profit de 447.295 lei.
Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 86 de salariaţi, cifră de afaceri de 14.377.185 lei și profit de 368.473 lei.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii