Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract atribuit de CFR Constanţa companiei Asirom Vienna Insurance Group SA (document)

ro

11 Nov, 2019 00:00 2846 Marime text

Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA a semnat cu Asirom Vienna Insurance Group SA. Compania de asigurări şi-a adjudecat contractul „Servicii de asigurare de răspundere civilă auto (RCA) pentru Societatea Regională de Transport Feroviar de Călători CFR Constanţa“, în valoare de 7.615,85 lei.


Precizăm că persoanele cu funcţii de decizie din cadrul entităţii contractante sunt: Ţăranu Horia Gabriel - director SRTFC Constanţa; Constantinescu Dumitru - contabil-şef SRTFC Constanţa, Tanef Aurelian Hristu - şef Serviciu AA, Ene Nicoleta Aurelia - şef Oficiu Juridic, Capugiu Ștefania Claudia - şef Birou Achiziţii.
 

Asirom Vienna Insurance Group SA, în datele Registrului Comerţului



Înfiinţată în anul 1991, firma are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 424.939.437,2 lei, integral vărsat, este compus din 4.249.394.372 de acţiuni. Valoarea unei acţiuni este de 0,1 lei. Asirom Vienna Insurance Group SA este controlată de Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe, din Austria, cu 86,4467% din capitalul social, LVP Holding GMBH, din Austria, cu 13,2003% din capitalul social, Listă Acţionari Persoane Fizice şi Juridice (811 acţionari), cu 0,353% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt: Ionuţ Bogdan Zamfirescu - membru în directorat, Ionescu Cristian Eduard - preşedinte al directoratului, Havasi Judit Agnes - membru în consiliul de supraveghere, vicepreşedinte consiliu de supraveghere, Bazon Octavian - membru în directorat, Matula Werner - membru în consiliul de supraveghere, Nicolae Iliuţă - membru în consiliul de supraveghere, Meghea Daniela - vicepreşedinte al directoratului, Hans Raumauf - preşedinte consiliu de supraveghere, Roland Gröll - membru în consiliul de supraveghere, Gătăianţu Dan-Junior - membru în directorat. Cenzorii companiei sunt: KPMG Audit SRL, Pricewaterhousecoopers Audit SRL. Asirom Vienna Insurance Group SA desfăşoară activităţi de asigurări (exceptând asigurările de viaţă).


În anul 2015, firma cu 890 de salariaţi a avut o pierdere de 50.510.109 lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, Asirom Vienna Insurance Group SA a avut 814 salariaţi şi un profit de 4.640.327 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 783 de salariaţi şi un profit de 7.590.352 de lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.


Citeşte şi:

Contract de peste jumătate de milion de lei Asigurare auto Casco pentru maşinile Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa (document)

UM 02022 Constanţa cumpără servicii de asigurare facultativă de viaţă pentru personalul aeronavigant (document)

Asirom Vienna Insurance Group SA, un nou contract cu Unitatea Militară 02022 Constanţa (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii