Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța a desemnat furnizorii de mobilier și servicii PSI pentru Cetatea Capidava

ro

05 Aug, 2021 00:00 2511 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța a organizat o licitație pentru furnizare dotări aferente Proiectului "Restaurarea, consolidarea, protectia, conservarea și punerea în valoare a sitului arheologic Cetatea Capidava”
  • Proiectul "Restaurarea, consolidarea, protecția, conservarea și punerea în valoare a sitului arheologic Cetatea Capidava" a fost co-finanțat până la 31.12.2015 din Fonduri Structurale prin Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 - "Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului" 
  • Oferta câștigătoare a avut în final un preț de 60.540 lei
  • Firma câștigătoare este Promtinter Expert SRL din Cluj 
  • Dotările PSI au revenit societății Eurosting Aaw Industry SRL din Buzău

 

Consiliul Județean Constanța a organizat o licitație pentru furnizare dotări aferente Proiectului "Restaurarea, consolidarea, protectia, conservarea și punerea în valoare a sitului arheologic Cetatea Capidava".

Conform obiectivelor specifice ale proiectului, achiziția de dotări este esențială pentru buna funcționare a obiectivului de patrimoniu precum și a punctului de informare ce se construiește pe situl arheologic Cetatea Capidava.

Proiectul "Restaurarea, consolidarea, protecția, conservarea și punerea în valoare a sitului arheologic Cetatea Capidava" a fost co-finanțat până la 31.12.2015 din Fonduri Structurale prin Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 - "Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului", Domeniul Major de interventie 4.1. "Restaurarea și valorificarea durabilă a patrimoniului cultural, precum și crearea/modernizarea infrastructurilor conexe", cod SMIS 31212, în prezent finanțarea fiind aprobată a se angaja din bugetul UAT Județul Constanța.

Valoarea totală a achiziției (fără TVA) lotul 1 a fost  de 64.289.63 lei.
 
Oferta câștigătoare a avut în final un preț de 60.540 lei.
 
Firma câștigătoare este Promtinter Expert SRL, cu sediul social în Cluj. Asociați sunt Nastasia și Ștefan Lucian Pitic. Administratorul societății înființate în 2005 este Nastasia Pitic.  Societatea furnizează produse și servicii de (tamplarie, confectii metalice, mase plastice.
Valoarea Lot 2 - Dotări PSI a fost de 3.749.63 lei și a revenit societății Eurosting Aaw Industry SRL din Buzău înființată în anul 2011. Este o societate cu un capital social de 550.000 lei, integral vărsat, compus din 55.000 părți sociale, fiecate a câte 10 lei. Asociatul unic al firmei și administratorul este Florin Roșu. Domeniul de activitate principal este „alte activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice n.c.a.”

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Capidava reintră în circuitul turistic. 800 de persoane au ajuns acolo în ultima săptămână într-un program pilot de vizitare a cetății

Licitația pentru dotarea cu mobilier a Cetății Capidava, din județul Constanța, anulată
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii