Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comteh SRL va instala un sistem de detecție și avertizare la incendiu la Serviciul Public de Asistență Socială Constanța (document)

ro

10 Apr, 2018 21:20 2994 Marime text

Serviciul Public de Asistență Socială Constanța a încheiat un contract de lucrări de execuție și servicii de asistență cu societatea Comteh SRL. Valoarea contractului este de 94.615,86 lei, fără TVA.

Denumirea completă a contractului, potrivit licitatiapublica.ro: ”instalare echipamente sistem de detecție și avertizare la incendiu cu echipamente, materiale și proiect incluse (execuție lucrări și servicii de asistență tehnică incluse)”.

Contractul ce urmează a fi atribuit are ca obiect achiziția de lucrari de „instalare echipamente sistem de detecție și avertizare la incendiu cu echipamente, materiale și proiect incluse (execuție lucrări și servicii de asistență tehnică incluse)” conform specificațiilor descrise în caietul de sarcini, respectiv: furnizarea și montarea unei centrale de detecție incendiu și a echipamentelor necesare pentru detectarea, semnalizarea și avertizarea la incendiu avizat MLPAT, cu asigurarea asistenței tehnice de către executant, a execuției testelor, a finalizării lucrărilor de aducere la starea inițială a elementelor de amenajare interioară afectate pe parcursul lucrărilor precum și a remedierii oricăror defecte rezultate în urma executării lucrărilor la Căminul pentru persoane vârstnice Constanța, situat pe Str. Unirii nr. 104 Constanța. De asemenea, executantul va întocmi toate documentațiile necesare în vederea obținerii avizelor pe parcursul derulării investiției.

Despre societatea câștigătoare

Comteh SRL a fost înființată în anul 1992, în municipiul Constanța.

Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 10 aprilie 2018, firma are un capital social de 1.500 lei, integral vărsat, compus din 150 de părți sociale, fiecare a câte 10 lei.

Asociații societății sunt Teodor Stanca, născut la data de 25.09.1953, în municipiul Orşova, județul Mehedinţi și Nicolae Ungurean, născut la data de 23.11.1953, în sat Măzănăeşti, județul Suceava. Teodor Stanca este și administratorul societății.

Domeniul de activitate principal este ”activităţi de servicii privind sistemele de securizare”.                                                                                                                                                  
Potrivit Ministerului Finanțelor, pe anul 2016, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 3.233.916 lei, un profit de 146.114 lei, și un număr de 15 angajați.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii