Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNSC a cerut reluarea licitaţiei Contract de 266.000 de lei, adjudecat de o firmă înfiinţată în 2015 de la Prefectura Constanţa (document)

ro

04 Jul, 2015 00:00 2922 Marime text
Potrivit licitatiapublica.ro, Instituţia Prefectului - Judeţul Constanţa a atribuit contractul de achiziţie publică de servicii având ca obiect „Elaborare a Strategiei pentru dezvoltarea şi promovarea activităţilor de turism de aventură în aer liber”, contract în valoare totală de 266.835,52 de lei fără TVA. Conform anunţului de atribuire, contractul a fost adjudecat de SC Publi Media Business SRL, o firmă înfiinţată în luna februarie a acestui an.

O licitaţie cu bucluc

Contractul a fost atribuit pe data de 15 iunie, dar licitaţia a avut loc, iniţial, la începutul acestui an. A fost însă o licitaţie cu probleme, căci niciuna dintre firmele ofertante nu a îndeplinit, în primă instanţă, condiţiile necesare pentru a-şi adjudeca contractul. Fapt pentru care au contestat licitaţia la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC). Astfel, în mai, CNSC-ul a decis că Prefectura Constanţa trebuia să reia procedura de atribuire de la etapa de evaluare a ofertelor. „Ni s-a spus că am fost prea exigenţi cu ofertanţii. Fapt pentru care am reevaluat ofertele, aşa cum a dispus Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor“, a declarat Constantin Ion, prefectul judeţului Constanţa.

Citeşte şi

Prefectura Constanţa, obligată de Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor să reia procedura de atribuire a unui contract

Firma care şi-a adjudecat contractul este, aşa cum am menţionat, SC Publi Media Business SRL. Societatea a fost înfiinţată pe 6 februarie 2015, iar la „domenii de activitate”, în fişa firmei figurează: conform codificării (Ordin 337/2007) Rev. Caen (2), 7311 - activităţi ale agenţiilor de publicitate. Potrivit datelor disponibile pe 3 iulie la Registrul Comerţului, asociaţi persoane fizice în firmă sunt Eduard Romulus Goean şi Sorin Marian Foca, acesta din urmă îndeplinind şi funcţia de administrator. În ceea ce îl priveşte pe Eduard Romulus Goean, acesta mai figurează în calitate de asociat în următoarele firme: Bio Sere Dezvoltare SRL, SC Green Plan Development SRL, Kai Services Club SRL, PPP Research SRL şi Stand Business SRL, firmă aflată însă în lichidare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii