Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNAPMC cumpără instalaţie electrică de iluminat (document)

ro

22 Sep, 2020 00:00 3242 Marime text
  • Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța achiziționează instalaţie electrică de iluminat.
  • Valoarea contractului este de 8.694.209 lei.
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este:
 
Lot 1: „Instalaţie de iluminat de siguranță pentru evacuare clădire administrativă: Bursa Veche (proiectare și execuție)” și
Lot 2: „Instalație de iluminat de siguranță pentru evacuare clădire: Rădăcina Mol 3 (proiectare și execuție)”.
 
Valoarea contractului este de   8.694.209   lei lei, iar atribuirea a avut loc în data de 16.09.2020.
 

Descrierea contractului

 
 a) Lot 1 – Clădirea Administrativă Bursa Veche, se află în Portul Constanța zona Nord și are funcțiunea de grup administrativ, asigurând spatii pentru agenții comerciali din zonă.
Construcția are suprafața construită de 673 m2 și suprafața desfășurată de 1536 m2 cu un nivel de înălțime S+P+E, fiind echipată cu o instalație de detectare, semnalizare şi alarmare în caz de incendiu, instalație de stins incendiu cu hidranți interiori și instalație de iluminat de siguranță pentru marcarea hidranților interiori.

b) Lot 2 – Clădirea Administrativă Rădăcină Mol 3, se află în Portul Constanța zona Nord la rădăcina Molului 3 și are funcțiunea de grup administrativ, asigurând spatii pentru agenții comerciali din zonă.
Construcția are un regim de înălțime S + P + 3E cu L de 72,85 m, l de 11,54 m, Aria construită/ desfășurată de 840,70 m2 / 2.915,25 m2 și este echipată cu o instalație de detectare, semnalizare şi alarmare în caz de incendiu, instalație de stins incendiu cu hidranți interiori și instalație de iluminat de siguranță pentru marcarea hidranților interiori.

Durata contractului:
Durata în luni: 6 luni pentru Lot 1 (2 luni pentru servivicii de proiectare și 4 luni pentru executie lucrari)
6 luni pentru Lot 2 (2 luni pentru servivicii de proiectare și 4 luni pentru executie lucrari)

Termenul limită până la care ofertantul poate să adreseze solicitările de clarificări sau informatii suplimentare în legătură cu documentatia de atribuire este cu 8 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor. Termenul limita în care entitatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări sau informatii suplimentare în legătură cu documentatia de atribuire este a 6 -a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor (conf. pct.11 alin (2) din OUG nr.45/2018).

La solicitarile adresate dupa acest termen entitatea contractanta nu va raspunde.
 

Persoanele care dețin funcții de decizie:


Șerban Daniela - administrator director general, Murgeanu Gabriela - administrator, Tivilichi Nicolae Dan - administrator, Petrașcu Elena - administrator, Burlacu Mircea -administrator, Batrinca Ghiorghe -administrator, Naftali Daniel-Adrian - administrator, Baz Adina Iuliana - director general adjunct, Maria Mergiu - director economic, Patrichi Teodor - director Directia Exploatare, Hanganu Ciprian - director coordonator, Tomescu Ion - director Direcția Tehnică, Craciun Madalin Alexandru - director Directia Comercială, Ifimov Otilia - șef Departament Achiziții Publice, Pepi Tanase Iulian - șef Serviciu juridic și contencios, Kiss Laszlo Eduard – Șef Sucursala Energetica Port Constanța, Niculescun Daniel - șef Sucursala de servicii Port Constanța, Banias Emil Sorin - șef Sucursala nave tehnice Port Constanța, Moldoveanu Antoniela - Serviciu Tehnic reparații-secretar cte, Bola Laura Valentina - Serviciu tehnic reparații-secretar cte(rezervă), Gamalan Nicoleta Adina - șef Birou Control Financiar Preventiv, Laura Coada - Departament Achiziții Publice, Hurduc Elisabeta -Serviciu Informatică.
 
Firma câștigătoare este Comteh SRL.
 

Comteh SRL , în datele Registrului Comerţului  
 

Înmatriculată în anul 1992, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.500 de lei, integral vărsat, este compus din 150 de părţi sociale. Comteh SRL este controlată de Teodor Stanca şi Nicolae Ungurean, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care desfăşoară activităţi de servicii privind sistemele de securizare, este Teodor Stanca.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu 14 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 3.613.690 de lei şi un profit de 97.486 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, Comteh SRL a avut 15 salariaţi, a înregistrat o cifră de afaceri de 3.233.916 lei şi un profit de 146.114 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:
 
Comteh SRL a câştigat peste 81.000 de lei de la CN APM Constanţa. Va proiecta o instalaţie electrică de iluminat (document)

 
Elsaco Solutions SRL, contract cu CNAPMC. Iată care este obiectul achiziției! (document)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii