Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APMC cumpără calculatoare şi imprimante de aproape 350.000 de lei (document)

ro

01 Apr, 2015 19:07 4306 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) cumpără calculatoare şi imprimante în valoare de 349,278.45 de lei, informează licitatiapublica.ro.
 
Atribuirea contractului a fost făcută la data de 9 martie, iar câştigător a fost declarat SC Chrome Computers SRL, cu sediul pe strada Ardeleni, nr. 24, sector 2, Bucureşti.
 
Conform Registrului Comerţului, firma are ca obiect de activitate „Comerţ cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice şi software-ului” şi a fost înregistrată la data de 17.12.1994.
 
Asociaţi în firmă sunt Cosmin Daniel Bobocea, de 46 de ani, din Bucureşti, cu o cotă de participare de 8%, Constantin Merluşcă, de 53 de ani, din Comăneşti, cotă de participare de 8%, Şerban Victor Luzi, de 40 de ani, din Bucureşti şi Ovidiu Dumitru Cernat, de 42 de ani, din Iaşi, ambii cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de câte 42%
 
Cosmin Daniel Bobocea  mai figurează ca asociat în Carpatech Computers SRL, din Bucureşti, radiată.
 
Constantin Merluşcă mai figurează ca asociat şi administrator al SC INTRANET COMPUTER SYSTEMS SRL, din Bucureşti, în funcţiune.
 
Şerban Victor Luzi mai figurează ca asociat în Don Ovidiu SRL şi Naumovici Media SRL, ambele din Bucureşti, în funcţiune.
 
Ovidiu Dumitru Cernat este înregistrat ca administrator şi asociat al SC Chrome Computers SRL, Don Ovidiu SRL şi X-TREME PARTY SRL, şi asociat în HAST OFFICE SRL, Pactaronic SRL, Naumovici Media SRL, toate în funcţiune şi în Reflex Consulting SRL, în faliment, toate cu sediul în Bucureşti.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finalul anului 2013, SC Chrome Computers SRL declarase o cifră de afaceri de 5.460.299 de lei, un profit net de 20.135 de lei şi un număr de 15 salariaţi.

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea "Documente" a acestui articol
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii