Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM Constanţa SA a semnat un nou contract cu societatea Asfalt Dobrogea SRL. Iată valoarea acestuia! (document)

ro

26 Feb, 2019 23:59 2588 Marime text
Compania Naţionala Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a anunţat numele agentului economic care şi-a adjudecat contractul „Achiziţie mixtură asfaltică şi emulsie bituminoasă, pentru întreţinerea îmbrăcăminţilor rutiere“. Achiziţia a fost făcută prin procedură simplificată. Contractul în valoare de 473.000 de lei a fost semnat cu societatea Asfalt Dobrogea SRL.
 
Persoanele cu funcţie de decizie responsabile de atribuirea contractului sunt: Marian Tănase - director general adjunct, Patrichi Teodor - director Direcţia Exploatare, Tomescu Ion - director Direcţia Tehnica, Daniela Şerban - director economic, Ciprian Hânganu - director Coordonator, Crăciun Mădălin Alexandru - director Direcţia Comercială, Otilia Ifimov - şef Departament Achiziţii Publice, Tănase Iulian Pepi - şef Serviciu Juridic si Contencios, Kiss Laszlo Eduard - şef birou, şef Sucursala Energetică Port Constanţa, Niculescu Daniel - şef Sucursală de Servicii Port Constanţa, Banias Emil Sorin - şef Sucursala Nave Tehnice Port Constanţa, Moldoveanu Antoniela - inginer, Bola Laura Valentina - inginer, Adina Gamalan - Control Financiar Preventiv, Laura Coada - Departament achiziţii publice.
 

SC Asfalt Dobrogea SRL, în datele Registrului Comerţului

 
SC Asfalt Dobrogea SRL are sediul în Constanţa, fiind înfiinţată în anul 2008. Capitalul social, de 4.608.125 de lei, integral vărsat, este compus din 101 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 45.625 de lei. Domeniul de activitate principal este fabricarea altor produse din minerale nemetalice. Iurin Pancencu, din judeţul Tulcea, şi Grigore Comănescu, din judeţul Călăraşi, sunt asociaţi şi administratori ai societăţii. Iurin Pancencu are un aport la capital de 45.625 de lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1%, iar Grigore Comănescu are un aport la capital de 4.562.500 de lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99%.
 
În anul fiscal 2015, firma cu 18 salariaţi a raportat o cifră de afaceri de 14.792.594 de lei şi un profit de 4.304.803 lei. De asemenea, în anul 2016, societatea cu 43 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 25.569.553 de lei şi un profit de 7.352.099 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 este următoarea: 64 de salariaţi, cifră de afaceri de 13.521.902 lei şi o pierdere de 1.315.596 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
Citeşte şi:
 
DRDP Constanţa, contract cu Asfalt Dobrogea SRL. Firma se va ocupa de întreţinerea periodică a drumurilor naţionale (document)

 
Asfalt Dobrogea SRL, un nou contract semnat cu CN APM SA Constanţa (document)

 
Asfalt Dobrogea SRL, contract de peste 1,8 milioane de lei cu CN APM Constanţa (document)

 
Drumurile din incinta Portului Constanţa vor fi reparate. Ce sumă va plăti CN APM SA firmei câştigătoare (document)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii