Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM Constanța SA a anunțat cui a atribuit contractul pentru verificarea și întreținerea liniei de contact pentru liniile CF (document)

ro

27 Jul, 2018 00:00 2226 Marime text
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța va achita suma 134.944,07 lei societății Electrificare CFR SA, în cadrul contractului „Verificarea și întreținerea liniei de contact pentru liniile CF electrificate proprietate CN APM SA din stația CFR Constanța Ferry - Boat“.
 
Obiectul contractului constă în verificarea și întreținerea liniei de contact pentru liniile CF electrificate proprietate CN APM SA din stația CFR Constanța Ferry - Boat. Prestatorul va realiza servicii de întreținere și reparații curente la instalațiile de electrificare (L.C și P.C.V, E.A); prestatorul va realiza servicii de întreținere și reparații curente cu respectarea reglementărilor în vigoare, asigurându-se forța de muncă necesară, utilajele specifice, sculele, uneltele, dispozitivele de măsură și indicatoarele specifice, precum și aparatele de măsura verificate.
 
Persoanele care dețin funcții de decizie, responsabile de organizarea, desfășurarea și atribuirea procedurii publice din cadrul CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, sunt următoarele: director general - Dan Nicolae Tivilichi; director general adjunct - Marian Tănase; director economic - Daniela Șerban; director tehnic - Ion Tomescu; șef Departament Achiziții Publice - Otilia Ifimov; șef Serviciu Juridic și Contencios - Tănase Iulian Pepi; șef Serviciul Patrimoniu - Constantin BRANDI; șef Birou Control Financiar Preventiv - Adina Nicoleta Gamalan.

Firma Electrificare CFR SA, în datele Registrului Comerţului

Înființată în anul 2004, Electrificare CFR SA are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris de 627.333.042,5 lei, integral vărsat, este compus din 250.933.217 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 2,5  lei. Electrificare CFR SA este controlată de asociatul unic CNCF "CFR" SA. Persoane împuternicite sunt: Ştefan-Răzvan Rădulescu, Elian Stancu, Costel Preda, Gabriel Vasile Oltean, Gheorghe Găburoi, Laurenţiu Bulimar, Gheorghe Catrinoiu, Costel Bat, Alexandru Dan Tudorache, Ştefan Băcăoanu, Jipa Anton Dincă, Gheorghe Zaharie, Marian Nisipeanu, Macarie-Alexandru Moldovan, Costinel Adrian Bigligiu, Vasile Ungureanu, Ovidiu Mihăescu.  Electrificare CFR SA se ocupă de distribuţia energiei electrice.
 
În anul fiscal 2015, firma cu 2.426 de salariați a avut o cifră de afaceri de 322.280.335 lei și un profit  151.721 lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma a avut 2.330 de salariaţi, o cifră de afaceri de 33.4248.484 lei și un profit de
3.702.992 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 2.295 de salariaţi, cifră de afaceri de 34.5264.811 lei și profit de 110.125 lei.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii