Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM Constanța cumpără echipamente de protecție pentru prevenirea răspândirii COVID-19

ro

14 May, 2021 17:55 2994 Marime text
  • O firmă din Ilfov va furniza echipamente de protecție și materiale către CN APMC.
Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța a atribuit un contract de furnizare echipamente de protecție și materiale necesare pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 93.600 lei.

Descrierea contractului

Potrivit LicitatiaPublica.ro, obiectul constă în achizitionarea de echipamente de protectie și materiale necesare pentru prevenirea răspândirii coronavirusului constând în:
• Lotul 1: Echipamente de protectie : Măsti faciale de uz medical;
• Lotul 2: Dezinfectanti pentru combaterea coronavirusului: Dezinfectant lichid și tip gel pentru dezinfecția igienică a mâinilor prin frecare;

Termenul în care entitatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări sau informatii suplimentare în legătură cu documentatia de atribuire este a 3-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.
Termenul-limită până la care ofertantul poate să adreseze solicitările de clarificări sau informatii suplimentare în legătură cu documentatia de atribuire este de 5 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor. La solicitările adresate după acest termen entitatea contractantă nu va răspunde.

Persoanele care dețin functii de decizie din cadrul CN APMC

1. Administrator – Elena Petrascu 2. Administrator - Gabriela Murgeanu 3. Administrator – Cătălin Diaconu 4. Administrator – Burlacu Mircea 5. Administrator – Batrinca Ghiorghe 6. Administrator – Constantin Chirila 7. Administrator, Director Economic – Daniela Serban 8. Director General – Florin Goidea 9. Director General Adjunct – Adrian Dan Dugăiașu 10. Sef Departament Resurse Umane Administrativ – Madalina Cretu 11. Sef Seviciu Juridic si Contencios - Tanase Iulian Pepi 12. Sef Departament Achizitii Publice – Otilia Ifimov 13. Sef Birou Control Financiar Preventiv- Nicoleta Adina Gamalan 14. Departament Achizitii Publice - Aurelian Lita 15. Sef Birou Sanatate și Securitate in Muncă – Aurelia Liliana Popa. 

Despre societatea câștigătoare

Societatea Klintensiv SRL a fost înființată în anul 2011, în orașul Bragadiru, județul Ilfov.

Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 14 mai 2021, capitalul social subscris este de 100.300 lei, integral vărsat, compus din 10.030 părţi sociale, fiecare a câte 10 lei.

Asociatul unic și administratorul societății, care se ocupă cu comerţul cu ridicata nespecializat, este Geanina Magdalena Stanciu.

Pe anul fiscal 2019, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 5.663.589 lei, un profit de 1.699.757 lei și un număr mediu de 16 angajați. 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii