Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM Constanţa a semnat un contract cu Pet Communications SRL. Despre ce este vorba (document)

ro

12 Feb, 2020 00:00 2626 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a atribuit un contract în urma unei licitaţii publice pentru achiziţia de servicii de proiectare instalaţii electrice în Portul Constanţa.
 
Atribuirea a avut loc la data de 10 februarie 2020, valoarea finală fiind de 164.930 de lei. Obiectul contractului constă în achiziţia de echipamente de medie tensiune şi de joasă tensiune existente în posturile de transformare nemodernizate (acestea au o durată de viaţă depăşită, fiind construite înainte de anul 2000), necorespunzătoare din punct de vedere tehnic şi al securităţii în muncă, ducând la multiple probleme tehnice, generând cheltuieli considerabile de întreţinere şi reparaţii, care se regăsesc atât în tariful de distribuţie al energiei electrice din contractele încheiate cu operatorii portuari cât şi în costurile companiei. Firma câştigătoare este Pet Communications SRL.
 

Pet Communications SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Firma Pet Communications SRL a luat fiinţă în anul 1994 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 75.220 de lei, integral vărsat, este compus din 7.522 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociat unic şi administrator este Constanţa Suciu. Tot ea este şi administratorul societăţii, care se ocupă de lucrări de instalaţii electrice.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii