Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM Constanța a semnat un contract cu firma Aduro Impex SRL (document)

ro

18 Sep, 2021 00:00 5496 Marime text
  • Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit un contract către Aduro Impex SRL
  • Atribuirea a avut loc pe 9 septembrie 2021
  • Valoarea finală a contractului este de 2.081.483 lei
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru „Elaborarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții, actualizarea Studiului de Fezabilitate, elaborarea Cererii de Finanțare și a documentelor suport necesare obținerii fondurilor europene pentru realizarea obiectivului de investiții „Master Planul Infrastructurii rutiere și de acces a Portului Constanța – extinderea, modernizarea și reabilitarea drumurilor și pasajelor din Portul Constanța”.
 
Atribuirea a avut loc pe 9 septembrie 2021, rezultatul final fiind publicat pe 15 septembrie. În cadrul contractului de servicii, ofertantul va elabora Documentația de avizare a lucrărilor de intervenții, revizie şi actualizare Studiu de Fezabilitate, Expertize Tehnice şi elaborare cerere de finanţare pentru proiectul "Master Planul Infrastructurii Rutiere și de Acces a Portului Constanţa - extinderea, modernizarea şi reabilitarea drumurilor şi pasajelor din Portul Constanţa" în scopul dezvoltării economice a Zonei de dezvoltare Sud-Est prin realizarea unor investiţii privind Dezvoltarea infrastructurii de acces (cum ar fi drumurile şi căile ferate de acces şi şenalele şi ecluzele de acces), a capacităţii feroviare şi rutiere situate în interiorul portului, dar şi accesibilitatea zonelor deservite, impactând pozitiv dezvoltarea capacităţii portuare”.
 
Valoarea finală a contractului este de 2.081.483 lei, iar firma câștigătoare este Aduro Impex SRL.
 

Despre Aduro Impex SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2012, cu sediul social în București, Sector 1, pe strada Witing. Asociat unic și administrator este Mircea Gheorghe. Conform Confidas.ro, Mircea Gheorghe a mai fost asociat și administrator într-o altă firmă, în prezent radiate, Mass Media Plus SRL. În anul 2020, firma a raportat 19 salariați, la o cifră de afaceri de 43.829.111 lei, cu un profit de 1.873.704 lei. Compania Aduro Impex S.R.L. a încheiat 31 contracte de achiziții publice in valoare totală de 135.801.623,68 lei.
 
Amintim că, în data de 17 decembrie 2018, Compania Națională de Investiții (instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administraţiei Publice) a semnat contractul privind proiectarea și execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Sală Sport Polivalentă – 5000 locuri, municipiul Constanța, județul Constanța” din Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 254, zona Badea Cârțan, cu Asocierea S.C. EUROMATERIA S.R.L, S.C. ADURO IMPEX S.R.L, CONPAT SCARL – DELTA CON S.R.L, RESEARCH CONSORZIO STABILE S.C. ARL. 
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii