Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN „Administrația Porturilor Maritime” SA, contract cu o firmă din București pentru un parc fotovoltaic (DOCUMENT)

ro

13 Jan, 2022 00:00 2936 Marime text
  • Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit un contract
  • Este în vedere elaborarea unui studiu de fezabilitate pentru construcția unui parc fotovoltaic
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru elaborarea unui studiu de fezabilitate pentru construcția unui parc fotovoltaic în incinta Portului Constanța.
 
Atribuirea a avut loc pe 5 ianuarie 2022, iar rezultatul final a fost afișat pe licitatiapublica.ro la data de 12 ianuarie. Durata contractului este de 6 luni, nefiind inclus timpul necesar obținerii avizerlor, demersurile specifice fiind derulate prin intermediul CN APM SA Constanța în calitate de beneficiar, pe baza documentațiilor depuse de prestator. Valoarea contractului este de 126.000 lei, iar firma câștigătoare este Energy Technologies & Systems SRL.
 
Despre Energy Technologies & Systems SRL
 
Societatea a fost înfiinţată în anul 2016, cu sediul social în Bucureşti, Sectorul 2, pe strada Gheorghe Ţiţeica. Asociaţi în firmă sunt Mihai Leonard Coteanu, cu 50%, Alexandru Răzvan Stănciulescu, cu 35%, Petru Săbăilă, cu 5%, Alexandru Simhas, cu 5% şi Ioan Vasiliu cu 5%. Administrator este Mihai Leonard Coteanu. În 2020, firma a raportat 18 salariați, la o cifră de afacerei de 486.671 lei, cu un profit de 68.150 lei.
 
Mihai Leonard Coteanu mai este asociat în Electrical Designconsulting SRL, Energy Desingn Consulting SRL și la System Control Dispatching Company SRL. Alexandru Răzvan Stănciulescu mai este asociat în Electrical Designconsulting SRL, la Energy Design Consulting SRL și la System Control Dispatching Company SRL. Ioan Vasiliu mai este asociat la Energy Design Consulting SRL și la Five Experts Atractiv SRL.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

CN Administrația Porturilor Constanța a semnat un contract cu o firmă din București (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii