Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN Administrația Canalelor Navigabile reabilitează accesul și platforma de la ecluza Cernavodă

ro

25 Jan, 2021 00:00 3161 Marime text
  • Energo Construct SA a semnat un contract cu CN Administrația Canalelor Navigabile SA
  • Societatea din Focșani va reabilita accesul și platforma de la ecluza Cernavodă
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru reabilitarea accese și platforme la ecluza Cernavodă.
 
Atribuirea a avut loc la data de 15 ianuarie 2021. Valoarea finală a contractului este de 1.500.000 lei. Energo Construct SA este societatea declarată câștigătoare.
 

Despre Energo Construct SA

 
Firma a luat ființă în anul 1994 și are sediul social în municipiul Focșani, pe strada dr. Telemac, județul Vrancea. Capitalul social este de 90.000 de lei. Acționari în firmă sunt Savina C. Damian (Turbatu), cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 1%, Camelia Nastalin, cu o cotă de 5%, Georgeta Grobnicu cu un capital de 4%, Emil Grobnicu cu o cotă de 60% și Ion Nastalin, cu o cotă de 30%. Administratorul societății este Emil Grobnicu. Societatea are următorii cenzori: Andrei-Liviu Boldeanu, Iulian-Petrică Ene, Eliza Doina Vișan, Ioana-Mihaela Dragomir. Activitatea principală a societății este „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.
 
Pentru anul 2019, firma a raportat 68 de salariați, la o cifră de afaceri de 8.909.657 lei, iar profitul a fost de 340.642 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii