Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN ACN a atribuit un contract unei firme constănţene (document)

ro

09 Oct, 2015 17:27 1605 Marime text
Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa (CN ACN) a atribuit contractul cu privire la „închirierea de vehicule de transport de persoane cu şofer”.
 
Potrivit anunțului de atribuire cu numărul 192860/08.10.2015, obiectul contractului este: „1) închiriere de vehicule de transport de persoane cu şofer pentru transport rutier de persoane pe bază de grafic, conform caiet de sarcini; 2) închiriere de vehicul de transport de persoane cu şofer pentru transport rutier de persoane, ocazional, pe bază de comandă, conform caiet sarcini”.
 
„Preţul cel mai scăzut” a fost criteriul de atribuire, contractul revenindu-i operatorului economic SC Dorada Transporting SRL, singurul ofertant. Estimat iniţial la suma de 517.910,4 lei, contractul a fost achiziţionat la valoarea de 513.498,6 lei.

Cine este firma câştigătoare
 
Potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 9 octombrie 2015, SC Dorada Transporting SRL a fost înfiinţată în anul 2003, în Constanţa, zona Hotel Picadlly, şi se ocupă cu „alte transporturi terestre de călători”. Societatea are un capital social de 200 de lei, integral vărsat.
 
În cadrul firmei figurează doi asociaţi, Marius Felician Gherasim, din Constanţa, şi Traian Moga, comuna Adamclisi. Cei doi au un număr egal de acţiuni. Precizăm că Marius Felician Gherasim figurează şi în calitate de persoană împuternicită, dar şi administrator.
 
De asemenea, numele lui Marius Felician Gherasim mai apare şi în firma Pinguin Construct SA, tot din Constanţa, în calităţile de asociat şi administrator. Societatea a fost radiată, însă sunt menţionate recursuri. Celălalt asociat, Traian Moga, la rândul lui, apare în firma Pinguin Construct SA, dar şi în altele, singura din Constanţa fiind Grand Corporation Company Development SRL, în funcţiune.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finalul anului 2014, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 1.627.981 lei, un profit net de 197.104 lei şi un număr mediu de 26 de salariaţi.
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii