Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN ACN a atribuit contractul pentru reabilitarea taluzului afectat de alunecări de teren în Cumpăna (document)

ro

13 Jul, 2019 00:00 3064 Marime text
Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa a atribuit în urma unei licitaţii publice contractul pentru elaborarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii (DALI): Reabilitare taluz afectat de alunecarea de teren (calamitate naturala) zona Cumpăna - mal stâng CDMN între km 56+989 (km 7+421 navigaţie).
 
Serviciile aferente DALI vor cuprinde:
a) studiul topografic - vizat OCPI;
b) documentaţia tehnică pentru certificatul de urbanism în vederea obţinerii autorizaţiei de construire (DTCU);
c) Toate diligenţele (inclusiv taxele aferente) pentru obţinerea certificatului de urbanism;
d) Documentaţii pentru obţinerea avizelor/acordurilor/autorizaţiilor şi studiilor solicitate prin certificatul de urbanism sau de autorităţile publice, inclusiv documentaţiile necesare obţinerii avizului de gospodărire a Apelor (DTAA);
e) Toate diligenţele (inclusiv taxele aferente) din partea prestatorului pentru obţinerea în numele achizitorului a avizelor/acordurilor/autorizaţiilor şi studiilor solicitate prin Certificatul de Urbanism sau de autorităţile publice, inclusiv obţinerea (după caz) avizului de Gospodărire a Apelor (DTAA);
f) Documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii (cu respectarea conţinutului cadru DALI conf. H.G. nr. 907 din 2016).
Valoarea totală a achiziţiei, fără TVA, este de 274.000 de lei. Firma câştigătoare este Eco Terra Proiect SRL.
 
Eco Terra Proiect SRL, în datele Registrului Comerţului
 
Înfiinţată în anul 2006, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Vintilă Dragoş Florian este asociat unic. Administratorii firmei, care desfăşoară activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, sunt Vintilă Bogdan-Ioan şi Vintilă Dragoş Florian.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu 4 salariaţi a raportat o cifră de afaceri de 314.766 lei şi o pierdere de 34.125 lei. De asemenea, în anul fiscal 2106, firma cu 4 salariaţi a avut o cifră de afaceri de 434.490 lei şi o pierdere de 29.120 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 3 salariaţi, cifră de afaceri de 679.656 lei şi un profit de 228.508 lei.
Dragoş Florian Vintilă este şef de lucrări dr. ing. la Facultatea de Construcţii din cadrul Universităţii „Ovidius”. Acesta a deţinut şi funcţia de decan al Facultăţii de Construcţii din cadrul Universităţii „Ovidius”.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii