Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clădiri din subordinea CN APM Constanța, dotate cu instalații de detecție în caz de incendiu (document)

ro

07 Sep, 2019 00:00 1814 Marime text
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru furnizarea de instalații de detecție, semnalizare și alarmare în caz de incendiu.
 
Atribuirea a avut loc la data de 29 august 2019, iar obiectul contractului constă în furnizarea de instalații de detecție, semnalizare și alarmare în caz de incendiu la clădirile SNTP și SEP Uzină Electrică, aflate în incinta Portului Constanța. Valoarea totală a achiziției este de 122.046 de lei, iar firma câștigătoare este Digital Tehno Plus SRL.
 

Despre societatea care a obținut contractul

 
Digital Tehno Plus SRL a luat ființă în anul 2004, cu sediul social în municipiul Constanța, având un capital social de 100.000 de lei. Asociat unic în firmă este Cristian Rozor, care are și calitatea de administrator. Tot funcție de administrator are și Diana-Alexandra Zelca. Activitatea principală a societății, potrivit codului CAEN - „lucrări de instalații electrice”. Pentru anul 2018, firma a raportat 14 angajați, un profit de 763.668 lei, la o cifră de afaceri de 2.552.751 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației la care facem referire.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii