Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJ Tulcea dă peste 630.000 de lei pentru managementul integrat al deşeurilor (document)

ro

18 Sep, 2014 00:00 2901 Marime text
În urma unei licitaţii deschise, Consiliul Judeţean Tulcea a atribuit un contract pentru asistenţă tehnică din partea proiectantului pe durata execuţiei proiectelor aferente sistemului de management integrat al deşeurilor. Tipul contractului presupune prestarea de servicii în municipiul Tulcea şi în localităţile Isaccea, Măcin, Sulina, Mihai Bravu, Crişan, Maliuc, Nufăru, Mila 23, Gorgova, Partizani şi Ilganii de sus.

Valoarea totală finală a contractului este de 637.698 de lei şi face parte din Programul Operaţional Sectorial de Mediu Axa prioritara 2 - „Dezvoltarea sistemelor de management integrat al deşeurilor şi reabilitarea siturilor istorice contaminate“ şi Domeniul major de intervenţie 1 - „Dezvoltarea sistemelor integrate de management al deşeurilor şi extinderea infrastructurii de management al deşeurilor“.

Contractul a fost atribuit SC Tehnoconsult Proiect SRL, din Constanţa. Societatea a fost înfiinţată în anul 2004, iar asociat unic este Sorin-Costel Mălai. Activitatea principală o reprezintă „inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“.

Valoarea iniţială a contractului a fost de 749.842 de lei, astfel că se poate spune că Consiliul Judeţean Tulcea a făcut o economie semnificativă la fondurile comunitare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii