Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va livra kiturile de reactivi gaze în sânge Spitalului Judeţean Constanţa (document)

ro

31 May, 2019 00:00 2091 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ Constanţa a organizat o licitaţie pentru achiziţia de kituri reactivi gaze în sânge, pentru secţia ATI adulţi.
 
Este vorba de 360 de kituri, acordul-cadru fiind pe 36 de luni. Atribuirea s-a făcut la data de 10 aprilie 2019. Firma care a câştigat licitaţia este Siramed SRL. Societatea a luat fiinţă în 2007 şi are sediul social în localitatea Otopeni, judeţul Ilfov. Capitalul social al firmei este de 270.500 de lei, cu un număr de 27.050 de părţi sociale, valoarea fiecăreia fiind de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt Sorin Serdean, cu o cotă de participare de 30%, Gabriela Munteanu, cu o cotă de participare de 30%, şi Ioan Munteanu, cu o cotă de participare de 40%. Cel din urmă este şi administratorul societăţii. Activitatea principală a firmei constă în comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii