Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va livra echipamentele, în cadrul proiectului „Developing Cultural and Creative Industries in the Black Sea Basin - acronim Crea-Centers“ derulat de Primăria Constanța? (documente)

ro

10 Aug, 2021 00:00 2822 Marime text
 
  • Primăria Constanța a încheiat un contract privind achiziția de unelte și echipamente, în cadrul proiectului "Developing Cultural and Creative Industries in the Black Sea Basin - acronim Crea-Centers"
  • Furnizorul produselor este Triton SRL
  • Potrivit contractului, valoarea tranzacției este de 5.451 lei fără TVA

 
Primăria Constanța a încheiat un contract privind achiziția de unelte și echipamente, în cadrul proiectului "Developing Cultural and Creative Industries in the Black Sea Basin - acronim Crea-Centers".

Furnizorul produselor este Triton SRL.

Potrivit contractului, care poate fi consultat în  secțiunea "documente", valoarea tranzacției este de 5.451 lei fără TVA.

Durata contractului este de 90 de zile, termen în care furnizorul se obligă să livreze unelte și echipamente lipsite de defecte, care să îndeplinească specificațiile tehnice din contract.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

A fost semnat contractul pentru coșurile stradale de sute de euro! Megastol Energy SRL va încasa o sumă fabuloasă din bugetul municipiului Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii