Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va furniza Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa medicamente pentru programul de oncologie (document)

ro

21 Jun, 2016 22:31 2601 Marime text

 

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cumpără medicamente pentru programul de oncologie, locul principal de livrare fiind farmacia spitalului. Contractul la care facem referire nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice.

Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire. Actavis SRL este numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul. Estimat iniţial la suma de 41418.90 RON, fără TVA, acesta a fost achiziţionat la valoarea de 30070.70 RON, fără TVA.

Deschisă în anul 1991, Actavis SRL, cu sediul social în Bucureşti, sector 1, bulevardul Ion Mihalache, nr. 11, are un capital social subscris de 24.720.000 lei, integral vărsat, activitatea principală fiind comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice.

Asociați persoane juridice sunt Actavis Dutch Holding BV (cu sediul în Olanda - deține o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10%) și Oncopharma AG (cu sediul în Elveția – deține o majoritate de 90% din cota de participare la beneficii şi pierderi). În legătură cu administratorii firmei, aceştia sunt Ivan Dan (român) și Bertil Berqvist Peter (suedez), ambii deținând puteri depline în cadrul firmei.

La finalul anului 2014, societatea a declarat o cifră de afaceri de 318.923.461 lei, datorii în valoare totală de 143.016.902 lei și un număr mediu de 190 de salariați.

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii