Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va asigura serviciul de iluminat public în Cernavodă (document)

ro

28 Jul, 2021 00:00 3815 Marime text
  • Peste 1 milion de lei este valoarea contractului pentru delegarea serviciului de iluminat public al orașului Cernavodă 


Primăria orașului Cernavodă a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru delegarea de gestiune a serviciului de iluminat public din orașul Cernavodă.
 
Atribuirea a avut loc în data de 21 iulie 2021, cu apariție în 26 iulie 2021. Valoarea finală a contractului este de 1.213.919,54 lei, câștigător fiind Elektra Renewable Support SRL.
 

Elektra Renewable Support SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2014, Elektra Renewable Support SRL are sediul social în Cernavodă. Societatea este deţinută de Elektra Operation & Maintenance SRL, din Voluntari, cu 20% din capitalul social, Dan George Oproescu, cu 40% şi Teodorescu Diana Alina, cu 40% din capitalul social. Administratorul firmei, care desfăşoară activităţi de servicii suport pentru întreprinderi, este Popescu Elena.
 
În anul 2020, firma a avut 26 de salariați, cu o cifră de afaceri de 7.252.680 lei, cu un profit de 1.210.848 lei.  
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și

Elektra Renewable Support, contract semnat cu Nuclearelectrica. Firma va presta servicii pentru Sucursala Cernavodă (document)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii