Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt furnizorii de medicamente ai Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța (document)

ro

15 Sep, 2018 00:00 2298 Marime text
Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța a atribut un contract, în urma unei licitații publice, la data de 21 august, pentru furnizarea de medicamente necesare anului în curs.
 
Persoanele responsabile pentru buna desfășurare a licitației au fost: manager - conf. univ. dr. Stela Halichidis, director medical -  ș.l. dr Claudia Cambrea, director financiar-contabil - ec Nina Popa, șef Serviciu AATIAT - ec. Gheorghe Arnăutu, Daniela Cornea - farmacist-șef, Adina Pisică - farmacist, ing. Cristian Ursachi - inginer Achiziții, ec. Mihaela Uceanu - ec. Achiziții, Carmen Coroama - as. farmacist, Valerica Culea - as. farmacist.  
 
Valoarea totală a contractelor semnate este 6.158.550,2 lei. Firmele câștigătoare sunt: Felsin Farm SRL, Mediplus Exim SRL, Europharm Holding SA, Compania Națională Unifarm, Farmaceutica Remedia Distribution & Logistics SRL, Fresenius Kabi Romania, Fildas Trading SRL, Romastru Trading SRL, Farmexim SA, Infomed Fluids SRL, Imeco SA, Farmexpert D.C.I SRL, Alfa Medical Distribution SRL, B.Braun Medical SRL.

Firmele câștigătoare în Registrul Comerțului

Farmaceutica Remedia Distribution & Logistics SRL a fost înființată în 2012 și are sediul social în Deva, județul Hunedoara. Firma are un capital social subscris de 2.800 de lei, integral vărsat, iar activitatea principală a acesteia este comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice. Asociat persoană juridică al societății (asociat unic) este Farmaceutica Remedia SA, iar administratorii firmei sunt Cornelia Ruxandra Tică și Corneliu Poll.
 
Farmexim SA București are un capital social de 14.695.200 de lei și este condusă de președintele director general Ovidiu Buluc, care deține și 69,27% din acțiuni. Restul de 30,73% este deținut de alți 30 de asociați. Firma care are ca obiect de activitate principal comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice îi are ca administratori pe Gheorghe Gilcescu, Isabelle Iacob, director fiind Ovidiu Buluc.
 
Fildas Trading SRL a fost înființată în anul 1993, are un capital social subscris de 45.400.925 de lei și obiect de activitate comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice. Firma este controlată de Anca Vlad și Fildas SRL.
 
Farmexpert DCI SRL, cu sediul social în București, are un capital social subscris de 9.500.070 de lei, integral vărsat, iar activitatea principală constă în comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
B.Braun Medical SRL, cu sediul social în satul Remetea Mare, comuna Remetea Mare, județul Timiș, are un capital social subscris de 8.626.970 de lei, integral vărsat, iar activitatea sa principală este comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice. Asociați persoane juridice sunt: Miltonia AG, cu un aport la capital de 96.210 lei, B.Braun Melsungen AG, cu aport de 561.120 de lei, și  B.Braun Austria Gmbh, cu un aport de 7.969.640 de lei. Administratorii firmei sunt Octavian Isaia Popa și Gheorghe Bulat.
 
Înființată în 1994, Romastru Trading SRL are sediul social în București. Societatea are un capital social subscris de 11.892.860 de lei, integral vărsat, iar activitatea principală a acesteia este comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice. Asociați persoane juridice sunt: Pharaon Holding SAL (cu sediul în Liban - are o cotă de participare la beneficii și pierderi de 1%), JDF Holding SAL (cu sediul social în Liban - are o cotă de numai 0,1%) și Pharaon Healthcare Europe SRL (cu sediul social în București - care deține o cotă de participare la beneficii și pierderi de 98,9%). Administratorul societății este Cristian Ioniță Bota.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii