Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine îi îmbracă pe angajaţii Direcţiei Silvice Constanţa în acest an? Contractul a fost de 147.850 de lei fără TVA (document)

ro

13 Dec, 2016 00:00 2694 Marime text
Angajaţii Regiei Naţionale a Pădurilor Romsilva SA din cadrul Direcţiei Silvice Constanţa vor primi uniforme noi, costume de primăvară - toamnă şi cămăşi, după ce contractul lansat de Romsilva „Uniforme de serviciu îmbrăcăminte Direcţia Silvică Constanţa“ a fost atribuit în urma licitaţiei publice. Potrivit contractului, locul principal de livrare este sediul Direcţiei Silvice Constanţa şi sediile subunităţilor sale, valoarea totală finală a contractului fiind de 147.850 de lei fără TVA.
 
Potrivit anunţului publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, contractul a fost atribuit prin licitaţie deschisă, avându-se în vedere preţul cel mai scăzut. Contractul a fost atribuit pe 9 decembrie, după ce singura ofertă primită a fost admisă.
 
Agentul economic declarat câştigător, SC Maleo SRL, din Buzău, va livra uniformele la sediile Direcţiei Silvice Constanţa, ocoalele silvice Băneasa, Cernavodă, Murfatlar, Hârşova, Pepinieră Agigea şi Herghelia Mangalia.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Maleo SRL a fost înfiinţată în 1992 şi are sediul pe strada Chiristigii nr. 1 din Buzău. Capitalul social, de 50.000 de lei, este deţinut în totalitate de Aurelia Mănică, născută pe 16.04.1958, care deţine şi funcţia de administrator în cadrul societăţii. Conform codificării CAEN, firma se ocupă de „fabricarea altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv lenjeria de corp)“. Societatea Maleo SRL nu este la primul contract pe care îl câştigă de la Romsilva SA, angajaţii Direcţiei Silvice Constanţa fiind îmbrăcaţi în 2015 tot de firma din Buzău.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului „Uniforme de serviciu îmbrăcăminte Direcţia Silvică Constanţa“ publicat în SEAP. 

Citeşte şi:

Direcţia Silvică Constanţa achiziţionează uniforme de serviciu de peste 90.000 de lei (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii