Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a câștigat contractul pentru lucrări de reparații la mobilierul urban din municipiul Constanța? (document)

ro

17 Sep, 2018 00:00 2716 Marime text
La începutul lunii septembrie, Primăria Constanța a atribuit contractul privind achiziția lucrărilor de reparații curente la mobilierul urban din municipiului Constanța. Câștigătorul achiziției este societatea Dacor Plast SRL. Durata contractului este de 12 luni, iar valoarea acestuia este de aproape 160.000 de lei fără TVA. În cadrul contractului, prestatorul se obligă să reabiliteze băncile de odihnă din parcuri, scrumiere stradale, mese, copertine parasolare și gardul pasarelă Sat Vacanță. 
 
Dacor Plast SRL, în datele Registrului Comerțului

Firma cu sediul social pe șoseaua Mangaliei a fost înregistrată în anul 2003 și este deținută de Ioan Dan Murariu și Camelia Murariu. Cei doi asociați dețin câte 50% din capitalul social. Administratorul societății, care se ocupă de „fabricarea articolelor din material plastic pentru construcții“, este Ioan Dan Murariu.

Dacor-Plast SRL a câștigat și contractul privind efectuarea lucrărilor de reparații la adăpostul pentru câini fără stăpân.

Vă reamintim că, în 2016, Dacor-Plast SRL a intenționat să ridice un imobil P+2E cu destinația de locuințe colective în Constanța. Mai precis, pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 211. Doar că dorința investitorilor nu a fost compatibilă cu cea a municipalității. Firma a primit certificat de urbanism, dar nu i s-a permis să își ducă planul la final deoarece nu se încadra în funcțiunea aprobată conform PUG. Urbaniștii din cadrul Primăriei Constanța au susținut că oportunitatea modificării reglementărilor urbanistice poate fi studiată printr-un PUZ elaborat conform Legii 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul, cu modificările și completările ulterioare, art 32.

Totodată, în noiembrie 2015, firma anunța că vrea să ridice două blocuri cu câte un etaj undeva în Constanța, după ce obținuse, pe data de 16 noiembrie 2015, de la Primăria Municipiului Constanța, Autorizația de construire nr. 2083, cu obiectul „Construire două imobile P+1E hale servicii și activități manufacturiere, împrejmuire teren“.
 
În secțiunea „Documente” puteți vizualiza contractul încheiat de municipalitate și SC Dacor Plast SRL pentru lucrări de reparații curente efectuate la mobilierul urban din municipiului Constanța.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii