Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:10 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Călători SA cumpără salopete de la o firmă nouă din Constanţa (document)

ro

19 Oct, 2015 14:52 2428 Marime text
Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA (SNTFC CFR Călători SA), localitatea Bucureşti, a atribuit un contract privind achiziţionarea de salopete de lucru. Acesta a fost câştigat de un operator economic din Constanţa.
 
Conform anunţului cu numărul 193131/19.10.2015, criteriul de atribuire a fost „preţul cel mai scăzut”. Estimat iniţial la suma de  28,980 lei (fără TVA), contractul a fost achiziţionat la valoarea de 24,633 lei (fără TVA). Dintre cele trei oferte primite, cea mai avantajoasă a fost a firmei SC Tara Confection SRL, cu sediul pe strada Aurel Vlaicu.
 
Ce ştim despre firma din Constanţa
 
Potrivit Registrului Comerţului consultat la data de 19 octombrie 2015, SC Tara Confection SRL a fost înregistrată în acest an, are un capital social subscris de 200 de lei şi drept obiect de activitate „Fabricarea de articole de îmbrăcăminte pentru lucru”.
 
Asociaţi în firmă sunt Sunay Omer, din Murfatlar, cu o cotă de participare la beneficiu şi pierderi de 50% / 50%, şi Filiz Omer, din Constanţa, cu o cotă de participare la beneficiu şi pierderi de 50% / 50%. Cel de-al doilea asociat menţionat are şi calităţile de împuternicit şi administrator. De asemenea, Filiz Omer mai apare ca asociat al firmei Escon International SRL, radiată.
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii