Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CERONAV cumpără o barcă de salvare de la o firmă din Constanța. Ce valoare are contractul (document)

ro

10 Apr, 2018 00:00 3225 Marime text
Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) Constanța a atribuit recent un contract având ca obiect „furnizare barcă de salvare rapidă și grui pivotant cu curenți și vinci“.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul prevede furnizarea unei bărci de salvare rapidă și a unui grui pivotant cu curenți și vinci, conforme cu Codul LSA și Directiva 2014/90/EU, având specificația tehnică adaptată la prevederile caietului de sarcini. Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat prețul cel mai scăzut. A fost primită o singură ofertă, din partea Tehnorex International SA din Constanța, ofertă declarată câștigătoare.
 
Valoarea estimată a contractului a fost de 73.658,54 de euro fără TVA, aceasta fiind și valoarea finală.
 

Despre Tehnorex International SA

 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, consultat la 9 aprilie 2018, societatea a fost înființată în anul 1994 și are sediul social în incinta Port Constanța, Cămin Poarta 2, județul Constanța. Societatea are un capital social subscris de 100.000 de lei, integral vărsat. Asociați în cadrul firmei sunt Viorica Micu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 4% / 4%, Cristian Antohi, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 84% / 84%, Gabriel Lucian Micu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 6% / 6%, și Cristina Antohi, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 6% / 6%. Administratorul societății este Cristian Antohi, iar domeniul de activitate principal îl reprezintă repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor.
 
Potrivit Ministerului de Finanțe, pentru anul 2017, societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 4.681.246 de lei, profit de 218.820 de lei și opt salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii