Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CERONAV a încheiat un nou contract pentru achiziția de softuri informatice (document)

ro

06 Sep, 2016 14:01 3607 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV), prin departamentul de achiziții, a organizat o licitație publică pentru achiziția de „Pachete software de formare profesională“.

 
Procedura de atribuire a fost adjudecată de o societate comercială din București, SC TENSOR SRL. Aceasta care a oferit prețul cel mai mic. Conform anunțului de atribuire publicat de e-licitatie.ro, valoarea totală a contractului era de 114.000 de lei (fără TVA), iar prețul de atribuire a fost de 113.998 de lei (fără TVA).
 
SC TENSOR SRL a luat ființă în anul 1996, și are sediul social în București, pe strada Matei Basarab, nr.3, în Sectorul 3. Firma are un capital social de 2.500 lei, integral vărsat. SC TENSOR SRL figurează la Registrul Comerțului ca având doi acționari. Cristina Oprea, născută în 1973, în București deține 80% din părțile sociale ale firmei. Aceasta mai figurează ca asociat în alte trei firme din baza de date a Registrului Comerțului: SC LANTEC INDUSTRIES SRL, firmă în funcțiune, SC TERAL CONSTRUCT SRL, societate cu activitatea întreruptă temporar și la VINCERE SERVICII SRL, firmă radiată.
 
Cel de-al doilea asociat la SC TENSOR SRL, cu 20% din participațiuni, este Valentin Justinian Oprea, care este totodată și administratorul împuternicit al firmei. El s-a născut tot în 1973, la București.
 
SC TENSOR SRL are ca obiect de activitate „intermedieri în comerţul cu produse diverse“. Firma a mai furnizat și anul trecut un pachet software de formare profesională către CERONAV, după ce a câștigat licitația organizată în acest sens. 

În secțiunea „Documente“ a acestui articol puteți consulta anunțul de atribuire a contractului. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii