Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centru medical în Saligny. Primăria a anunțat ce firmă va executa lucrările de construcție (document)

ro

19 Oct, 2019 00:00 2200 Marime text

Locuitorii din comuna Saligny vor avea parte de un centru medical. Primăria Saligny a atribuit contractul „Execuția lucrărilor de construcție a centrului medical în localitatea Saligny în cadrul proiectului «Construire și dotare centru medical în comuna Saligny»“ societății Pegas Impex SRL. Valoarea contractului atribuit este de 1.966.968,34 lei. Obiectul principal al contractului îl constituie execuția lucrărilor de construire a unui centru medical format dintr-un corp de clădire, având regimul de înălțime P+1E și împrejmuirea terenului, în strictă conformitate cu documentația de proiectare (piese scrise și piese desenate) publicată în SEAP.


Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sau a furnizorului de servicii de achiziție implicate în procedura de atribuire sunt: Beiu Ion - primar, Țeleneanu Nicolae – viceprimar, Sibisanu Constanta – contabil, Mîniosu Irina - secretar / membru comisie de evaluare, Latea Florentina - inspector / membru comisie de evaluare, Simion Lenuța - inspector / președinte comisie de evaluare, Marinel Iuliana - inspector/ membru supleant comisie de evaluare, Grosu Ștefania Mirela - referent/membru supleant comisie de evaluare, Drăghici Eugenia Victorița - furnizor servicii auxiliare achizițiilor.
 

Pegas Impex SRL, în datele oficiale



Societatea a fost înființată la data de 1995 și are sediul social în orașul Cernavodă. Capitalul social este de 2.300.000 de lei, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei. Administrator și asociat unic este Cristian Augustin Greavu. Conform Registrului Comerțului, în anul 2015, cifra de afaceri a firmei a fost de 4.893.607 lei, numărul de angajați - 27, iar profitul - 44.462 de lei. În 2016, numărul de angajați a fost de 26, cifra de afaceri a scăzut la 3.164.727 de lei, profitul fiind de 511.236 de lei. Pentru anul 2017, au fost raportați 27 de salariați, profitul fiind de 41.803 lei, iar cifră de afaceri, de 1.937.169 de lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.


Citește și:


Un nou contract a fost atribuit către Pegas Impex SRL de către Primăria Cernavodă (document)



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii