Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centre pentru servicii culturale și recreative în Eforie. Contractul, adjudecat de o firmă din Galați (document)

ro

22 Jul, 2019 00:00 2323 Marime text
Primăria Eforie (Consiliul Local Eforie) a atribut două contracte privind înființarea a două centrepentru servicii culturale, educaționale și recreative în Eforie Nord și Eforie Sud societății Proplast Medi SRL din Galați.
 
Valoarea contractului „Înființarea centrului pentru servicii culturale, educaționale și recreative, Ion Movilă, și îmbunătățirea spațiilor publice urbane în Eforie Nord“ este de 18.402.000 lei. Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și executia lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Înființarea centrului pentru servicii culturale, educaționale și recreative, Ion Movilă, și îmbunătățirea spațiilor publice urbane in Eforie Nord”, urmand a fi realizate următoarele activități: întocmirea documentației tehnice pentru autorizarea executării lucrărilor de construire și a documentației pentru obtinerea avizelor (daca este cazul), elaborarea proiectului tehnic (PT) și a detaliilor de execuție (DDE), asistență tehnică proiectant pe perioada executării lucrărilor; lucrări de construcție clădiri; lucrări de infrastructură rutieră; lucrări de realizare a infrastructurii subterane de cabluri; lucrări de amenajare teren (sistematizare verticală, trotuare de protecție, alei pietonale, spații verzi, piatetă, teren de tenis); lucrări pentru asigurare utilități (apă potabilă, canalizare, energie electrică).
 
Cel de-al doilea contract – „Înființarea Centrului de Excelență – Carmen Sylva – pentru servicii educationale, culturale și recreative integrate și îmbunătățirea spațiilor publice urbane in Eforie Sud“ are o valoare de 18.344.400 lei. Obiectul contractului îl reprezinta proiectarea și execuția lucrarilor pentru obiectivul de investitii „Infiintarea Centrului de Excelenta – Carmen Sylva – pentru servicii educaționale, culturale și recreative integrate și îmbunătățirea spațiilor publice urbane în Eforie Sud”, urmand a fi realizate urmatoarele activități: întocmirea documentației tehnice pentru autorizarea executării lucrărilor de construire și a documentației pentru obținerea avizelor (daca este cazul), elaborarea proiectului tehnic (PT) și a detaliilor de execuție (DDE), asistență tehnică proiectant pe perioada executării lucrărilor; lucrări de constructie clădiri; lucrări de infrastructură rutieră; lucrări de realizare a infrastructurii subterane de cabluri;
lucrări de amenajare teren (sistematizare verticală, trotuare de protectie, alei pietonale, spații verzi, piatetă, teren de squash);
lucrări pentru asigurare utilități (apă potabilă, canalizare, energie electrică).
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Nicolae Serban - primar, Dănuț Chiparu - vceprimar, Alina-Elena Oprea - director Direcția Economică, Gabriel Preoteasa - secretar, Alexandru Bucuresteanu - - șef Serviciu juridic, Mihaela Rapotan - inspector AchizițiiPublice, Crețu Cecilia - manager proiect, Marcu Veronica - responsabil financiar, Nasipali Fedin - responsabil tehnic; Furcilă Gheorghe - furnizor servicii auxiliare a Achiziției., dar și consilierii locali -
Anișoara Mincea, Constantin Negrici, Elisabeta Samson, Aurel Niculescu, Toader Virgil Negru, Hasan Levent Izet, Gheorghe Geacarel, Ionuț Virgil Anghel, Dina Geta Abdula, Ionuț Savu, Silviu Antonio Tudor, Vasile Balmus, Antonela Tode, Floarea Parvescu, Laura Ghena, Vasile Apetroaie.
 

Proplast Medi SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înființată în anul 2010, firma are sediul social în comuna Tuluceşti, județul Galaţi. Capitalul social subscris de 1020000 de lei, integral vărsat, este compus din 1.020 părţi sociale.
Valoarea unei părţi sociale este de 1.000 lei. Ion Jenică este asociat unic și administrator al firmei care se ocupă de lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru fluide. În anul fiscal 2016, societatea cu 14 salariați a declarat o cifră de afaceri de 1.720.108 lei și un profit de 27.838 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma cu 12 salariaţi a raportat o cifră de afaceri de 2.423.085 lei și un profit de 178.896 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 13 salariați, cifră de afaceri de 4.432.086 lei și un profit de 663.023 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţurile de atribuire ale celor două contracte.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii