Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrala de la Cernavodă îşi schimbă aparatura (document)

ro

04 Dec, 2014 16:11 1914 Marime text
Ronexprim SRL trebuie să livreze către Centrala de la Cernavodă un sistem de macerare cu microunde pentru digestia cantitativă a probelor.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, Societatea Naţională Nuclearelectrica va achiziţiona de la Ronexprim SRL un aparat de control. Astfel, conform anunţului de atribuire, 
contractul „Sistem de macerare cu microunde pentru digestie cantitativă a probelor” a fost câştigat de societatea Ronexprrim SRL la data de 20 octombrie.
 
Valoarea contractului este de 198.000 de lei, fără TVA. Atribuirea a avut la bază criteriul bazat pe preţul cel mai scăzut şi au fost primite patru oferte.
 
Ronexprim SRL este o societate cu sediul în Bucureşti, ce activează în domeniul aparatelor de măsura şi control. Firma are o vechime de 22 de ani. Cei 28 de angajaţi acordă consultanţă tehnică de specialitate şi asigură mentenanţa, upgrade-ul şi service-ul în garanţie şi post-garanţie pentru aparatura furnizată.
 
Ronexprim SRL a mai furnizat aparatură şi Institutului Naţional de Cercetare-­Dezvoltare pentru Inginerie Electrică (ICPECA) Bucureşti.

Anunţul de atribuire poate vizualizat în secţiunea "documente" a acestui articol
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii