Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrala Cernavodă se alimentează cu piese de schimb Alfa Laval (document)

ro

28 Apr, 2015 12:56 1737 Marime text
Societatea Naţională Nuclearlectrica SA a atribuit un contract care vizează livrarea de piese de schimb Alfa Laval, informează licitatiapublica.ro. Valoarea totală finală a contractului este de 46.505 lei. Acesta a fost atribuit la data de 27.04.2015.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit prin negociere fără anunţ de participare contractul, pentru că piesele pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, este chiar Alfa Laval SRL, din Bucureşti. Detalii în secţiunea Documente.
 
Conform Registrului Comerţului, Alfa Laval SRL a fost înregistrată la data de 16.02.1996 şi are ca principal obiect de activitate „Comerţ cu ridicata nespecializat”. Asociaţi sunt Alfa Laval Holding BV şi Alfa Laval NV, ambele din Olanda.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finalul anului 2013, Alfa Laval SRL declarase o cifră de afaceri de 18.178.552 de lei şi 12 salariaţi. Din punct de vedere al evaluare indicatorilor financiari, compania se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare.
 
În trecut, Nuclearelectrica a mai încheiat astfel de contracte cu Alfa Laval SRL, ultimele două în lunile februarie şi martie anul acesta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii