Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce sumă alocă CFR Călători pentru repararea stingătoarelor și a hidranților de la Constanța (document)

ro

29 Jan, 2020 00:00 2067 Marime text

SNTFC „CFR Călători” a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru servicii de verificare, reparare și încărcare a stingătoarelor de incendiu și verificare hidranți interiori și exteriori la SRTFC Constanța. Atribuirea s-a făcut la data de 20 ianuarie 2020. Valoarea finală a achiziției este de 15.982,4 lei, firma câștigătoare fiind Brescia Prod COM SRL.


Brescia Prod Com SRL a luat ființă în anul 1996, având sediul social în sat Botorogi, comuna Dănești, județul Gorj. Capitalul social este de 1.000 de lei, iar asociat unic este Bogdan-Cătălin Eremia, care are și rolul de administrator al societății. Firma are ca obiect de activitate „alte activităţi de curăţenie”. Pentru anul 2018, numărul mediu de salariați a fost de 3, o cifră de afaceri de 481.607 lei, profitul fiind de 169.987 lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.


Citeşte şi:

În ce stadiu se află lucrările de modernizare a tunelului pietonal de la gara CFR Constanţa (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii