Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce societate va livra antibiotice către Spitalul Judeţean Constanţa (document)

ro

15 Feb, 2020 00:00 2125 Marime text

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ Constanţa a atribuit un contract în urma unei licitaţii publice pentru furnizarea de medicamente antibiotice. Atribuirea a avut loc în data de 29 ianuarie 2020, iar rezultatul a fost afişat pe 14 februarie 2020. Valoarea finală a fost de 265.449 de lei, firma câştigătoare fiind Alliance Healthcare Romania.
 

Despre Alliance Healthcare România


Societatea a luat fiinţă în anul 1996, având sediul social în Bucureşti. Capitalul social al firmei este de 8.366.480 de lei, fiind vorba de capital privat, atât străin, cât şi autohton. Asociaţi în firmă sunt Superior Acquisitions Limited, cu sediul social în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, având o cotă de participare de 0,01%, şi Alliance Healthcare Deutschland AG, cu sediul social în Germania, având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99,99%. Administratorii firmei sunt George Iulian Trandafir, care este şi director general, şi Emilian Trasnea, care are şi atribuţii de director executiv.


Directori executivi sunt Daniel Ștefan, Valentin Ene, împuterniciţi pe sucursală sunt Adrian Eugen Eşanu, Cornel Călinoiu, Iulian George Trandafir, Vasile Ciprian Schiop, Sorin Ionel Pădureţ. Cenzor este Deloitte Audit SRL, prin reprezentant Alexander Madeline-Dalila. Activitatea principală a firmei este „comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice”.


Pentru anul 2018, firma a raportat un număr de 942 de salariaţi, la o cifră de afaceri de 3.263.176.513 lei, profitul fiind de 99.251.350 lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

 

Citeşte şi



Unitatea Militară 02175 Constanţa a semnat cu mai multe firme pentru achiziţionarea de medicamente pentru secţia de Oncologie (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii