Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce societate va furniza carburant pentru aeroportul militar de la Mihail Kogălniceanu – Constanța. Ce valoare are contractul (document)

ro

18 Feb, 2018 16:10 2824 Marime text
Unitatea Militară 0991 București a atribuit recent contracte de furnizare combustibil pentru turboreactoare de aviație tip Jet A1 pe aeroporturile București – Băneasa, Arad, Oradea, Mihail Kogălniceanu – Constanța, Satu Mare, Baia Mare, Târgu Mureș, Iași, Suceava, Craiova, București - Otopeni, Cluj - Napoca, Timișoara, Bacău, Sibiu și Tulcea.
 

Potrivit Licitatiapublica.ro, este vorda despre furnizarea de carburanți de tip kerosen, iar valoarea totală finală a contractelor este de 11.512.192,8 lei.
 
Primul contract, de furnizare combustibil pentru turboreactoare de aviație tip Jet A1 pe aeroportul Craiova a fost atribuit societății Eurogenetic din Balș, valoarea finală fiind de 182.803,87 lei fără TVA.
 
Cel de-al doilea, de furnizare combustibil de aviație Jet A1 pe Băneasa, Satu. Mare, Baia Mare, Târgu Mureș, Suceava și Sibiu a fost atribuit societății Eurospeed SRL din Scheia, valoarea finală fiind de 512.063,52 lei fără TVA.
 
Cel de-al treilea contract, de furnizare combustibil de aviație tip Jet A1 pe aeroporturile Otopeni și Mihail Kogălniceanu a fost atribuit societății Air BP Sales Romania SRL din Otopeni, valoarea finală fiind de 5.006.522,30 lei fără TVA.
 
Al patrulea contract, de furnizare combustibil de aviație tip Jet A1 pe aeroporturile Cluj Napoca, Timișoara și Bacău a fost atribuit societății OMV Petrom, valoarea finală fiind de 636.136,87 lei fără TVA.
 
Al cincilea contract, de furnizare combustibil Jet A1 pe aeroporturile Arad, Oradea și Iași a fost atribuit societății Aviarom SA din Iași, valoarea finală fiind de 566.666,24 lei fără TVA.
 
Despre Air BP Sales Romania SRL
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 18 februarie 2018, societatea a fost înființată în anul 2003 și are sediul social în oraș Otopeni, strada Aurel Vlaicu nr. 59, Județ Ilfov. Societatea are capital social subscris de 3.370.424 lei, integral vărsat, iar asociați sunt BP Nederland Holdings B.V., cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 5% / 5% și BP Holdings International B.V., cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 95% / 95%. Administratorii societății sunt Roberto Cocina De La Riva, cetățean spaniol, Cristian Săvuică și Fabio Amatucci, cetățean Italian.
 
Domeniul de activitate principal îl reprezintă comerţul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate.

Societatea are un sediu secundar/punct de lucru în localitatea Mihail Kogălniceanu, strada Tudor Vladimirescu nr. 4, în incinta „Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu – Constanța“, județul Constanţa.
 
Conform Ministerului de Finanțe, pentru anul 2016, societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 303.672.531 de lei, profit de 19.526.518 de lei și un singur salariat.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțurile de atribuire a contractelor de pe licitatiapublica.ro.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii