Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce societate se ocupă de întreţinerea automobilelor ce aparţin Nuclearelectrica (document)

ro

09 Sep, 2017 17:50 2072 Marime text
Societatea Naţională Nuclearelectrica S.A. a atribuit recent un contract de servicii de întreţinere a automobilelor. Conform licitatiapublica.ro, obiectul contractului îl reprezintă servicii de revizii, reparaţii, întreţinere şi inspecţii tehnice periodice pentru autovehiculele CNE Cernavodă.

Serviciile constau în:
- servicii de revizii, reparaţii şi întreţinere autovehicule
- servicii de inspecţii tehnice periodice autovehicule
- servicii de inspecţii aparate tahograf pentru microbuze
 
Criteriul de atribuire l-a reprezentat preţul cel mai scăzut, iar din cele trei oferte primite, câştigătoare a fost declarată cea din partea Europarts Services SRL, cu sediul în Constanţa, Parcela A 903/25/1, Zona 0, Palas CRF. Valoarea estimată a contractului a fost de 519.403 lei, iar cea finală de 444.627 lei.
 
Despre Europarts Services SRL
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 9 septembrie 2017, societatea Europarts Services SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Înfiinţată în anul 2002, firma are un capital social de 310 lei, integral vărsat, compus din 31 de părţi sociale. Asociat persoană juridică este societatea Europarts SRL cu sediul în municipiul Constanţa, strada Atelierelor nr. 27, (Sarmisegetuza nr.35 parter si demisol), reprezentată de Ștefan Dragoș Vasilescu. Administratorul societății este Ilarion Cătălin Ioana. Domeniul de activitate principal al societății îl reprezintă întreţinerea şi repararea autovehiculelor.

Conform Ministerului de Finanțe, pentru anul 2016 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 3.093.287 lei, profit de 52.611 lei și 21 de salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii