Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce societate se ocupă cu proiectarea și execuția rețelei publice de apă uzată din comuna Peștera, județul Constanța (document)

ro

10 Feb, 2019 21:58 2506 Marime text
Consiliul Local al Comunei Peștera județul Constanța a atribuit recent un contract de servicii de proiectare și execuție de lucrări pentru „Construcţia Reţelei Publice de Apă Uzată în Comuna Peştera, judeţul Constanţa”.
 
Potrivit Licitatiapublica.ro, contractul prevede servicii de proiectare și execuție de lucrări pentru „Construcţia Reţelei Publice de Apă Uzată în Comuna Peştera, judeţul Constanţa”. în conformitate cu caietele de sarcini și studiul de fezabilitate.
Scopul acestei investiţii este crearea unei infrastructuri adecvate ce va deservi populaţia localităţii Peştera, prin asigurarea accesului la reţelele de utilităţi publice (reţeaua de canalizare menajeră), conform specificațiilor din Caietul de Sarcini.
 
Prin această investiție, în localitatea Peștera, se propun a se executa în cadrul sistemului de canalizare următoarele lucrări:
- Racorduri individuale – 532 buc;
- Rețea de canalizare menajeră – 21.465 m;
- Subtraversări cursuri de apă (100 m) și drum județean (76 m);
- Cămine de vizitare – 467 buc;
- Stații pompare ape uzate – 7 buc;
- Conducte de refulare – 3140 m;
- Subtraversari cursuri de apă și drum județean pt conducte de refulare – 185 m;
- Stație de epurare 213 mc/zi.
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA): 11896844.22 RON
Societatea căreia i-a fost atribuit contractul este Proconstrind SRL din Galați.
 
Despre Proconstrind SRL
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 10 februarie, societatea a fost înființată în anul 2011 și are sediul social în municipiul Galaţi, strada Pictor Iosif Iser. Firma are capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, iar unic asociat este Dragoș Georgescu, acesta fiind și administratorul societății.
Domeniul de activitate principal îl reprezintă lucrările de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Conform Ministrului Finanțelor Publice, pentru anul 2017 societatea a raportat cifră de afaceri netă de 5.172.879 de lei, profit de 486.652 de lei și 22 de salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii