Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce societate se ocupă cu dezinsecția și deratizarea stațiilor CFR din județul Constanța (document)

ro

13 Jul, 2017 22:59 2496 Marime text
Compania Națională de Căi Ferate "CFR" – SA a atribuit recent un contract de deratizare și dezinsecție în spațiile Sucursalei RCF Constanța. Conform licitatiapublica.ro contractul este pentru efectuarea de servicii de deratizare și dezinsecție pentru locații aflate pe raza Sucursalei RCF Constanța (stații CF, districte L și SCB, magazii, cabine, peroane, platforme), în concordanță cu cerințele caietului de sarcini.

Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat prețul cel mai scăzut. A fost primită o singură ofertă, din partea Clean Prest Activ SRL, aceasta fiind declarată câștigătoare. Valoarea finală a contractului a fost de 118.754,68 lei.

Despre Clean Prest Activ SRL

Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 13 iulie 2017, societatea a fost înființată în anul 2008 și are sediul social în Bucureşti Sectorul 3, strada Nicolae Teclu nr. 1

Firma are un capital social subscris de 2000 lei, integral vărsat. Unic asociat în cadrul societății este Oana Nicoleta Răzdan, aceasta fiind și administratorul firmei.

Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă activităţile generale de curăţenie a clădirilor.

Potrivit Ministerului de Finanțe, pentru anul 2016, societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 8.504.865 de lei, un profit de 1.080.344 de lei și 213 de angajați.
 
În secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractulului de pe licitatiapublica.ro. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii