Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce societate furnizează materiale antiderapante pentru activitatea de deszăpezire din Cernavodă. Ce valoare are contractul (document)

ro

22 Jan, 2019 14:57 1545 Marime text
Primăria Orașului Cernavodă a atribuit recent un contract de ”achiziționare materiale antiderapante necesare desfășurării activității de deszăpezire pentru perioada 1 noiembrie 2018- 31 martie 2019 din Orașul Cernavodă - Lot 2 Nisip, reluarea procedurii”.

Potrivit licitatiapublica.ro, în descrierea contractului se arată că:
 
A) Obiectul contractului îl constituie Achiziționare materiale antiderapante, respectiv Nisip, pentru activitatea de deszăpezire din Orașul Cernavodă.
 
B) Valoarea estimată a achiziției 50.420,16 lei fără TVA
 
C) Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare/informațiilor suplimentare în a 3-a zi înainte de termenul limita stabilit pentru depunerea ofertelor conform OUG 107/2017
 
D) Numărul de zile până la care se pot solicită clarificări înainte de dată limita de depunere a ofertelor/candidaturilor:5
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 50.000 lei.
 
Societatea cărie i-a fost atribuit contractul este S.L.D. Cevalis din Ovidiu.
 
Despre S.L.D. CEVALIS
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 22 ianuarie 2019, societatea a fost înființată în anul 2002 și are sediul social în oraşul Ovidiu, Incinta Port Ovidiu, județ Constanţa. Firma are capital social subscris de 201.000 lei, integral vărsat, iar asociați sunt Luciana Leța și Dorin Popescu, fiecare cu câte o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 50% / 50%. Administratorul societății este Luciana Leța, iar domeniul de activitate principal îl reprezintă ”comerţul cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare”.
 
Conform Ministerului Finanțelor Publice, pentru anul 2017 societatea a raportat cifră de afaceri netă de 7.117.573 de lei, profit de 22.490 lei și 13 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii