Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce societate a semnat recent cu SN Nuclearelectrica SA (document)

ro

17 Jul, 2019 00:00 1702 Marime text
Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit un contract în urma unei licitaţii pentru servicii de acoperire cu material compozit a sudurilor aferente.

Atribuirea a avut loc la data de 9 iulie 2019. Obiectul achiziţiei constă în servicii de execuţie a acoperirilor cu materiale compozite a liniilor 1-71310-G031, (Sistem Apă Tehnică de Serviciu de la CNE Cernavodă), afectate de eroziune/coroziune, precum şi pentru calculul de dimensionare şi verificare, conform Specificaţie tehnică 79-71310-TS-02. Valoarea totală a achiziţiei este 304.640 lei.

Stizo Nuclear SA este societatea câştigătoare. SC Stizo Nuclear SA Cernavoda a luat fiinţă prin reorganizarea Trustului de Lucrări Speciale şi Izolaţii Tehnologice (TLSIT) şi este o societate cu profil de execuţie a lucrărilor în construcţii, având un colectiv de profesionişti cu experienţă şi reputaţie în domeniile în care îşi desfăşoară activitatea.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii