Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce societate a încheiat un contract cu Primăria Techirghiol. Firma se va ocupa de servicii de promovare a turismului balnear (document)

ro

15 Mar, 2019 00:00 2288 Marime text
Primăria oraşului Techirghiol a organizat o licitaţie pentru atribuirea unui contract de achiziţii de servicii de promovare a investiţiei „Dezvoltarea infrastructurii pentru turismul balnear şi a activităţilor în staţiunea balneară Techirghiol, judeţul Constanţa”.
 
Data la care s-a făcut atribuirea este 5 martie 2019. S-au contractat servicii de promovare a investiţiei „Dezvoltarea infrastructurii pentru turismul balnear şi a activităţilor recreative în staţiunea balneară Techirghiol, judeţul Constanţa” - Cod CPV: 79341000 – 6. Valoarea estimată a contractelor a fost de 359.800,00 de lei fără TVA, rezultată din însumarea valorilor estimate ale celor trei loturi.
 
Cele trei loturi sunt formate din servicii de design realizare/administrare şi găzduire portal de informaţii de turism, servicii de realizare materiale tipărite, spoturi video şi radio, plachete, catarge şi totemuri şi servicii de organizare evenimente locale şi participare la târguri naţionale.
 
Valoarea totală a achiziţiei pentru primele două loturi a fost de 196.000 de lei, iar firma care a câştigat este Sian Image Media SRL. Societatea a luat fiinţă în anul 2008, cu sediul social în municipiul Constanţa. Are un capital social de 1.000 de lei, cu un număr de 100 de părţi sociale, valoarea unei părţi fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator este Aurelian Cosmin Anghelescu. Activitatea principală a societăţii constă în „activităţi ale agenţiilor de publicitate”. Pentru anul fiscal 2017, societatea a raportat 4 salariaţi, un profit de 135.215 lei, iar cifra de afaceri a fost de 961.551 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire la care facem referire.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii