Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firme vor furniza materiale sanitare Spitalului Județean Constanța (document)

ro

13 May, 2019 00:00 1787 Marime text
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța a organizat o licitație pentru semnarea unui acord-cadru pe 12 luni pentru furnizarea de materiale sanitare necesare clinicii de cardiologie, în cadrul programului național de boli cardiovasculare.
 
Atribuirea s-a făcut la data de 2 mai 2019. Achiziția este formată din patru loturi: lotul 1 - stimulator cardiac unicameral tip B avansat împreună cu sondele de stimulare endocavitară permanentă, lotul 2 - stimulator cardiac bicameral tip B avansat împreună cu sondele de stimulare endocavitară permanentă, lotul 3 - set introducător tip Peel Away 7 F, lotul 4 - set câmpuri sterile pace maker.
 
Ofertanții câştigători sunt Tzmo Romania, Trans-Mentor SRL şi Medtronic Romania.
Medtronic România SRL este o societate înființată în anul 2015, în Bucureşti. Capitalul social subscris este de 6.400.000 de lei, integral vărsat, compus din 64.000 de părți sociale, fiecare a 100 de lei. Asociații societății sunt Valera Holdings SÁRL şi Covidien Group SÁRL. Administratorii firmei sunt Hans de Raeve şi Simona-Mariana Brana. Domeniul de activitate principal este „comerț cu ridicata al produselor farmaceutice”. Pentru anul 2017, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 58.968.275 lei, un profit de 462.347 lei, şi un număr de 42 angajați.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii