Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firme vor furniza echipamente de protecție pentru personalul Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța (document)

ro

26 Oct, 2019 00:00 2390 Marime text
SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru furnizare echipament individual de protecție și echipament tipizat personal aeroportuar.

Atribuirea a avut loc la data de 7 octombrie 2019. Firmele câștigătoare sunt Invictus Force&Safe SA, Gregor Concept SRL, Regional Air Suport.
Societatea Invictus Force&Safe SA a fost înființată în anul 2018, la Galați. Capitalul social subscris este de 90.000 lei, integral vărsat, compus din 9000 de părți sociale, fiecare a câte 10 lei. Acționarii societății sunt George Eduard Neculae, Adriana-Elena Blindaru, Rodica Camelia Blindaru și Mihaela Eliza Necula iar administratorii societății sunt Mihaela Eliza Necula și Rodica Camelia Blindaru. Domeniul de activitate principal este fabricarea altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv lenjeria de corp). Pentru anul 2018, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 113.856 lei, un profit de 86.640 lei și un număr mediu de trei angajați.
Gregor Concept SRL este o societate înființată în anul 2013, în Constanța. Potrivit Registrului Comerțului, firma are un capital social de 45.000 lei, integral vărsat, compus din 4,500 părți sociale, fiecare a cîte 10 lei. Asociat unic și administrator al societății este Iuliana Toma, născută la data de 23.02.1971, în municipiul Constanţa.Domeniul de activitate principal este ”fabricarea de articole de îmbrăcăminte pentru lucru”.    
Regional Air Suport este o firmă înfiinţată în anul 1999, în Sector 1, Bucureşti. Potrivit Registrului Comerţului, capitalul social este de 20000 lei, integral vărsat, compus din 2000 părţi sociale, fiecare a câte 10 lei. Unic asociat al societăţii este Dorin Ivaşcu, născut în data de 18.07,1954, în Braşov. Acesta este şi administratorul firmei.Domeniul de activitate principal este “activităţi de servicii anexe transporturilor aeriene”.                                                                                                                                                   
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.

Citește și

Unitatea Militară 02022 Constanța cumpără uniforme militare (document)

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii