Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firme vor distribui materiale pentru curăţenie către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa (document)

ro

23 Aug, 2018 00:00 2103 Marime text
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa a atribuit un contract pentru achiziţionarea de materiale şi produse pentru curăţenie şi igienă la data de 23 iulie 2018.
 
Astfel, instituţia menţionată a organizat o licitaţie publică pentru încheierea unui acord-cadru de furnizare materiale şi produse pentru igienă pentru asigurarea curăţeniei beneficiarilor, în baza unor contracte subsecvente pentru fiecare lot în parte. Acordul va răspunde în mod clar şi complet tuturor solicitărilor de clarificare. Astfel, vor fi achiziţionate absorbante igienice şi tampoane, detergenţi, hârtie igienică, mături, perii şi alte articole de menaj, parfumuri şi produse de toaletă şi paste şi prafuri abrazive de curăţat. Valoarea totală finală a contractului este de 407.925,86 lei fără TVA.
 
Firmele câştigătoare sunt Decas SRL, DNS Birotica SRL, Arca Mondo Chim SRL, Census Group şi Target Point.
 
Decas SRL a luat fiinţă în anul 2008, cu sediul social în municipiul Vaslui, strada Hulubăţ, cu un capital social de 200 de lei, cu un număr de 20 de părţi sociale, valoarea fiecăreia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator este Maria Ciobanu. Activitatea principală a firmei este Comerţ cu ridicata al echipamentelor şi furniturilor de fierărie pentru instalaţii sanitare şi de încălzire. 
 
Înfiinţată în anul 2004, DNS Birotică SRL are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 1.125.000 de lei, integral vărsat, este compus din 11.250 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 de lei. DNS Birotică SRL este controlată de Corina Camelia Dobrin, cu 40% din capitalul social, Nicolae Ştefan Dobrin, cu 55% din capitalul social, Vasile Dobrin, cu  5% din capitalul social. Nicolae Ştefan Dobrin este administratorul firmei, care se ocupă de comerţul cu ridicata nespecializat.
 
Arca Mondo Chim SRL a fost înfiinţată în anul 2002, cu sediul social în Bucureşti, sector 5, pe strada Baltagului, cu capitalul social de 960.000 de lei, fiind capital privat autohton. Asociaţi sunt Mirela Monica Mocanu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0,53125% şi Stelian Nicolae Mocanu, cu o cotă de 99,46875%. Administrator este Stelian Nicolae Mocanu. Societatea are ca principală activitate - Fabricarea săpunurilor, detergenţilor şi a produselor de întreţinere.
 
Census Group SRL  a luat fiinţă în 2007, cu sediul social în Bucureşti, pe strada Irisului, din sector 3, având un capital social de 200 de lei. Asociat unic şi administrator este  Andrei Paul Boje, iar activitatea principală a societăţii este intermedieri în comerţul cu produse diverse.
 
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii