Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă va reabilita și moderniza termic unul din sediile Gărzii de Coastă (document)

ro

18 Oct, 2019 07:52 2223 Marime text

Garda de Coastă a atribuit recent un contract pentru modernizarea și reabilitarea termică a sediului SPF Băneasa. Societatea care se va ocupa de lucrări este Ecserv Interprod SRL din Constanța. Potrivit documentului oficial, valoarea totală a contractului este de 7.859.950 lei, fără TVA.

Descrierea contractului

Obiectul contractului îl reprezintă „MODERNIZARE şi REABILITARE TERMICĂ SEDIU S.P.F. BĂNEASA, CONSTRUIRE COPERTINA AUTO, STAŢIE ALIMENTARE CL, REFACERE REŢELE UTILITĂŢI, ÎMPREJMUIRE CU SUPRAVEGHERE ŞI ILUMINAT PERIMETRAL ŞI SISTEMATIZARE INCINTĂ, DESFIINTARE CLĂDIRI C2,C3,C4,C5,C6,C7,C8,C9,C10". Prin realizarea lucrărilor se urmărește asigurarea unor condi?ii optime de lucru pentru personalul SPF, care în acest moment are condiții improprii pentru desfășurarea activităților specific, prin demolarea clădirilor care nu mai au funcționalitate și aplicabilitate, reabilitarea și dotarea clădirii administrative C1, reconfigurarea incintei și asigurarea dotărilor exterioare. De asemenea, spațiul interior al clădirii se va recompartimenta, pentru a întruni toate criteriile unei bune desfășurări a activității. Din punct de vedere al utilizării eficiente a energiei, este necesară realizarea unor lucrări de îmbunătăţire a performanţei energetice a clădirilor (termoizolarea anvelopei şi reabilitarea, modernizarea instalaţiilor de încălzire/răcire, ventilare/climatizare, preparare apă caldă de consum şi iluminat), prin care se urmăreşte reducerea consumurilor energetice.

Proiectul își propune reducerea consumului anual de energie primara, precum și scăderea cantității de gaze cu efect de seră pentru imobilul pavilion administrativ de la sediul SPF Băneasa, prin măsuri de reabilitare termică, modernizarea instalațiilor aferente clădirii și utilizarea surselor de energie regenerabilă. Numar zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 15 zile. Autoritatea contractanta va raspunde în mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare cu 10 zile înainte de termenul limita de depunere a ofertelor, în masura în care aceste solicitari au fost transmise în termenul mentionat mai sus.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

Imputernicit Director Garda de Coasta - Cicu Laurentiu-Cristian, Director Adjunct al Garzii de Coasta - Guiu Bogdan Adrian, Sef Birou Juridic - Culea George Adrian, Sef Serviciu Financiar - Baran Simona, Compartiment Marketing-Achizitii - Dinu Costel, Compartiment Administrarea Patrimoniului Imobiliar - Micu Gabriel.

Despre societatea câștigătoare

Înmatriculată în anul 2002, Ecserv Interprod SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 45.200 de lei, integral vărsat, este compus din 4.520 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Sintea Claudiu Mihăiţă şi Schmilevschi Eduard sunt asociaţi, fiecare cu 50% din capitalul social. Schmilevschi Eduard este administratorul firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Potrivit Registrului Comerţulu, pe anul fiscal 2018, societatea a avut o cifră de afaceri de 2.457.808 lei, un profit de 14.142 lei  și un număr mediu de 20 de salariați.


În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii