Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă va construi căminul cultural din localitatea Ostrov, judeţul Constanţa (document)

ro

11 Nov, 2019 00:00 3553 Marime text

Primăria comunei Ostrov, judeţul Constanţa, a atribuit un contract în urma unei licitaţii publice pentru achiziţia serviciului de execuţie lucrări pentru investiţia „Construire cămin cultural Esechioi, comuna Ostrov, judeţul Constanţa”.
Atribuirea a avut loc la data de 5 septembrie 2019, rezultatul final fiind afişat pe 8 noiembrie 2019, pe SEAP.


Contractul presupune execuţia lucrărilor şi echiparea cu utilajele, echipamentele şi dotările aferente, prevăzute în proiectul „Construire cămin cultural Esechioi, comuna Ostrov, judeţ Constanţa“. Construcţia are destinaţia de cămin cultural, cuprinzând spaţii pentru activitatea de spectacole, precum şi spaţii anexe diverse. Valoarea finală a contractului a fost de 1.254.999,69 lei. Liva Com Service SRL este societatea câştigătoare.


Societatea a luat fiinţă în anul 1995, având sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris este de 10.000 de lei, cu un număr de 1.000 de părţi sociale, valoarea fiecăreia fiind de 10 lei. Valentin Staverescu şi Liviu Gheorghe Staverescu sunt asociaţi în firmă, fiecare având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%. Ambii au calitatea de administrator în societate. Domeniul principal de activitate al firmei este „lLucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”, potrivit codului CAEN. Pentru anul 2018, firma a raportat un număr de 2 salariaţi, având o cifră de afaceri netă de 1.479.580 de lei, profitul fiind de 113.002 lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii