Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă va asigura transportul între Mangalia şi staţiunile din municipiu (document)

ro

13 Apr, 2019 00:00 9336 Marime text
Primăria municipiului Mangalia a organizat o licitaţie pentru achiziţia de servicii de delegare a gestiunii serviciului public de transport local prin curse regulate în municipiul Mangalia, traseul Mangalia - Olimp. Atribuirea s-a făcut la data de 8 aprilie 2019. Contractul se va încheia pe o perioadă de şase ani şi priveşte servicii de transport persoane prin curse regulate în municipiul Mangalia - staţiunile Saturn, Venus, Jupiter, Neptun, Olimp.
 
Contractul urmează a fi încheiat pentru o perioadă determinată, respectiv până la data implementării proiectului „Sprijinirea mobilităţii urbane durabile la nivelul municipiului Mangalia, judeţul Constanţa”. Proiectul are obiect comun cu prezentul contract, transport local prin curse regulate în municipiul Mangalia, iar termenul preconizat de finalizare este anul 2022.
 
Valoarea totală a contractului este de 4.976.470 de lei. Firma câştigătoare este Seaside Tours SRL. Societatea a luat fiinţă în anul 2000, având sediul social în municipiul Mangalia. Capitalul social al firmei este de 25.000 de lei, cu un număr de 2.500 de părţi sociale, valoarea unei părţi fiind de 10 lei.
 
Asociaţi în firmă sunt Vasile Ioan Tarce, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 40 de procente, şi Ghiulten Ciucă, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 60%. Administratorul firmei este Vasile Ioan Tarce. Activitatea principală a firmei este „alte transporturi terestre de călători n.c.a.”. În anul 2017, firma a avut 15 salariaţi, o cifră de afaceri de 473.484 de lei şi o pierdere de 161.938 de lei.

În secţiunea „Documente”, puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii