Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă şi-a adjudecat contractul de furnizare materiale cu RA-APPS. Vezi ce valoare are acesta!

ro

17 Feb, 2017 00:00 4465 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“. 
 
Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) (sucursala Neptun) a atribuit recent contractul „Furnizare utilaje spălătorie“. Potrivit anunţului de atribuire nr. 205731/02.02.2017, publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, contractul prevede furnizarea de utilaje de spălătorie pentru înlocuirea celor vechi cu unele noi, pentru o bună funcţionare a spălătoriei. Valoarea totală finală a contractului este de 268.000 de lei, fără TVA, firma câştigătoare fiind Bilancia Exim SRL. 

Despre Bilancia Exim SRL 

Firma are sediul social în satul Petreşti, comuna Corbeanca, strada Balanţei nr. 46, judeţul Ilfov, şi un capital social subscris, integral vărsat, de 250.050 de lei, cu un număr de părţi sociale de 5.001, fiecare având valoarea de 50 de lei. Asociaţii firmei sunt Valentin Neagu, născut la data de 28.03.1968, în Bucureşti, cu un aport la capital de 138.000 de lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 51,5%, şi Raluca Neagu, născută pe data de 16.10.1971, în Bucureşti. Aceasta are un aport la capital de 112.050 de lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 48,5%. Administratorul firmei este Valentin Neagu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii