Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă se va ocupa de lucrările la rețeaua publică de canalizare a apelor uzate menajere și la stația de epurare în comuna Săcele (document)

ro

13 Sep, 2019 16:07 2601 Marime text
Primăria Comunei Săcele, județul Constanța, a bătut palma cu societatea SC Global Ports's Services SRL. Astfel, cea din urmă va efectua lucrări la rețeaua publică de canalizare a apelor uzate menajere și la stația de epurare în comuna Săcele. Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 14.676.757,36 lei.

Descrierea contractului

Prezenta documentatie de atribuire contine cerintele, criteriile, regulile și informațiile necesare pentru a asigura ofertanților o informare completă, corectă și explicită cu privire la modul de aplicare a procedurii de atribuire a contractului de achizitie publică având ca obiect proiectarea si executia reţelei de canalizare a apelor uzate menajere, şi construirea unei staţii de epurare pentru localitatea Săcele, având în vedere atingerea următoarelor obiective:
• mărirea gradului de confort al populaţiei şi ridicarea nivelului de igienă prin crearea posibilităţilor de racordare a gospodăriilor la reţeaua de canalizare;
• asigurarea extinderii reţelei de canalizare pentru populaţie, corespunzătoare unei etape de dezvoltare de 20 de ani;
• realizarea unui sistem de canalizare în concordanţă cu prevederile standardelor şi normativelor în vigoare;
• protejarea mediului înconjurător și susținerea principiului de dezvoltare durabilă prin epurarea apelor uzate menajere înainte ca acestea sa fie deversate în emisar.

Valoarea totală estimată este de 14.970.731,95 lei, fără TVA.

Orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informatii suplimentare în legătură cu documetatia de atribuire cu 13 zile înainte de depunerea ofertelor. În măsura în care solicitările de clarificare sunt solicitate în termenul menționat, autoritatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificare cu 6 zile înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.

Persoane cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

Oprea Ion - primar; Brindus Gheorghe - Viceprimar; Ilie Costel-Catalin - Consilier local; Neagu Adriana-Daniela - Consilier local; Marutoiu Ionel - Consilier Local; Florea Ioan - Consilier Local; Remescu Gavrila - Consilier Local; Stan Valentin - Consilier local; Tuca Stefan - Consilier local; Culicencu Adrian - Secretar comuna; Neagu Aurica - Responsabil achizitii publice, Dinu Matei Corabianu - Reprezentant legal al furnizorului de servicii auxiliare achizitiei.

Despre Global Ports's Services SRL

Global Ports's Services SRL este o societate înregistrată în anul 2001, în localitatea Eforie Sud.

Potrivit Registrului Comerțului, capitalul social este de 3000 lei, integral vărsat, compus din 30 părţi sociale, fiecare a câte 100 lei. Unic asociat al societăţii este Marius Costel Dabija. Acesta este şi administratorul firmei.
 
Domeniul de activitate principal este „lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru fluide”.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii