Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă se va ocupa de construirea a noi drumuri de acces şi iluminat public în comuna Castelu, judeţul Constanţa

ro

08 Aug, 2019 00:00 1814 Marime text

Primăria comunei Castelu a achiziţionat, în urma unei licitaţii publice, serviciile de proiectare şi execuţie a lucrărilor aferente obiectivului de investiţii „Sistematizare zone de lotizări în comuna Castelu, judeţul Constanţa -Drumuri de acces şi iluminat public”.
 
Atribuirea a avut loc la data de 1 august 2019, iar valoarea finală este de 5.563.292,45 de lei. Amplasamentul investiţiei este în intravilanul comunei Castelu, satele Castelu şi Nisipari. Principalele lucrările care se vor executa constau în: realizare drumuri de acces în zonele de lotizări, realizarea de sisteme de preluare a apelor pluviale, iluminat stradal pentru drumurile proiectare; organizare de şantier. Amplasarea se va face pe spaţiul aparţinând domeniului public, în zonele de lotizări pentru locuinţe. Accesul se face din străzile adiacente, la care se vor racorda străzile noi proiectate.
 
Iluminatul public se va realiza cu stâlpi de iluminat amplasaţi la distanţe de 20 m şi LES pentru alimentarea cu energie electrică a acestora. Project-Ank Util SRl a câştigat licitaţia. Este o firmă care a luat fiinţă în anul 2013, cu sediul social în oraşul Cernavodă. Capitalul social este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părţi sociale, valoarea unei părţi fiind de 10 lei. Asociat unic este Anca Dumitrescu, aceasta având şi calitate de administrator. Domeniul principal de activitate: „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”.
 
Potrivit Registrului Comerţului, în anul 2017, societatea a avut 3 salariaţi, o cifră de afaceri de 564.984 de lei, iar profitul a fost de 309.676 de lei. 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii